Çözüldü Metin2 Uriel için yeni bir hile gelecek mi veya güncellenecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Forum yöneticilerinin daha önce yaptığı Uriel ( Orhanguard ) için metin botu vardı ve işinin hakkını vererek çalışıyordu. Ayın 25 inde 55 gamesin yeni serverı Phebia2 açılacak. Sizce yakın zamanda güncelleme gelir mi ya da yeni bir bot çıkar mı ? Fikirlerinizi bekliyorum.

Çözüm
Açıkcası metin2 official serveri için desteği kestim, hem oyuncu sayısı aşırı şekilde azaldı hem de herkes hileyi abarttığı için ban yiyenler arttığından hileyi kullananlarda azaldı. Bundan dolayı sadece kendi farm yapan, metin kesen safe bir bot yazmayı düşünüyordum. Zaten yazdığım hilenin kendisinde maden botu, oto login tarzı içeriklerde mevcuttu. Fakat araya valorant girdi, apex girdi, bdo girdi. Girdi de girdi, benim de metin2 ye olan ilgim bir hayli azaldı.

Uriel, Aeldra hepsi çöp benim gözümde. Gözünüzde büyüttüğünüz uriel'de virtualization hariç bir bok yok, Aeldranın koruması 100 kat daha güçlü bir koruma bunu da belirtmeden edemeyeceğim.
Eğer olurda ileride zaman bulursam aeldra için hile çıkartmayı kesinlikle düşünüyorum...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Açıkcası metin2 official serveri için desteği kestim, hem oyuncu sayısı aşırı şekilde azaldı hem de herkes hileyi abarttığı için ban yiyenler arttığından hileyi kullananlarda azaldı. Bundan dolayı sadece kendi farm yapan, metin kesen safe bir bot yazmayı düşünüyordum. Zaten yazdığım hilenin kendisinde maden botu, oto login tarzı içeriklerde mevcuttu. Fakat araya valorant girdi, apex girdi, bdo girdi. Girdi de girdi, benim de metin2 ye olan ilgim bir hayli azaldı.

Uriel, Aeldra hepsi çöp benim gözümde. Gözünüzde büyüttüğünüz uriel'de virtualization hariç bir bok yok, Aeldranın koruması 100 kat daha güçlü bir koruma bunu da belirtmeden edemeyeceğim.
Eğer olurda ileride zaman bulursam aeldra için hile çıkartmayı kesinlikle düşünüyorum. Uriel içinse hit bir server varsa, uzun solukluysa ve çabaya değecekse yapılabilir.
Kısacası, zaman göstericek.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...