- Konuyu başlatan
- Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Eski güzel günler.Internet kafede ne günlerim geçti okuldan kaçardık metin2 oynamak için.
Kaç sene metin2 oynadın?gözümde canlanır koskoca mazi
Kim unutur ki? Bu oyunun has oyuncularının unutacağını sanmıyorum.Gözlerimden yaş bile geliyor. Kulede dönen savaşları, köy basmaları, grup kurup atlarla kasılmaya gitdiğimiz bile unutamıyoru.
Old gold days.Bir tane hile vardı falan tp atma vs. ne günlerdi
GaripYok bende hiç bişi olmuyor
Bir de eski tadı vermiyor.aga mt2 ye yıllarımı verdim ama son zamanlarda tekrar oynıyım dedim full pay to win olmuş ya üzdü cidden
Hocam, benim bildiğim Saltanat Metin2 için hile gelmişti o da fix. Daha da gelir mi bilmiyorum.metin2 de hile kullanan bırakamaz. şahsen geçen gece aldığım bir haberde burada bir metin 2 hilesi geleceğini öğrendim ve çok mutluyum. üniversite yıllarımda bot ile evimi geçindiriyordum ama artık zevkine oynayacağım için burayı ve değişik bir hileyi bekliyorum, hadi bakalım. beraber oyuna döneriz millet belkide xd
O kule önü yapılan vsler... Old gold days.oo sen ne diyosun hele lonca turnuvalarını izleyince tufaf oluyor
Ne kadar süre Metin2 oynadın hocam?Harbi özlendi be ben çok duygulanıyorum tüylerim diken diken oluyor xd