Metin2TR "Oyun şuanda sizin için mevcut değil"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar EZMT2 kullanıyorum uzun bir süredir fakat son 3 haftadır "oyun şuanda senin için mevcut değil" uyarısı almaya başladım. Ne yaptıysam düzeltemedim. Ticket attım VPN kullanıyosun dediler bilgisayarı formatlayıp her şeyi silip sadece metin2 yi kurdum yine aynı uyarıyı veriyor.
Yeni hesap açsam bile onda da aynı şekilde bu uyarıyı alıyorum sadece mobil veri ile giriş yapabiliyorum. Modem resledim, fabrika ayarlarına getirip tekrar kurdum yine düzelmedi.

Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar EZMT2 kullanıyorum uzun bir süredir fakat son 3 haftadır "oyun şuanda senin için mevcut değil" uyarısı almaya başladım. Ne yaptıysam düzeltemedim. Ticket attım VPN kullanıyosun dediler bilgisayarı formatlayıp her şeyi silip sadece metin2 yi kurdum yine aynı uyarıyı veriyor.
Yeni hesap açsam bile onda da aynı şekilde bu uyarıyı alıyorum sadece mobil veri ile giriş yapabiliyorum. Modem resledim, fabrika ayarlarına getirip tekrar kurdum yine düzelmedi.

Yardımcı olabilecek birisi var mı?
Ben kısa süre önce ban yedim fakat ticket yemişsindir videonu çekmişlerdir dediler bilmiyorum artık sebebini belki böyle bir ban mevzusu vardır senin içinde

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ban yediğini düşünüyorsan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
link baş neden ban yediğini sor yada hesabım banlandimi diye mesaj at

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Mobil veri ile girince bu sorun ortadan kalkıyor mu tekrar modem internetiyle girene kadar ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
çok lanet bir sorun bende aynı sorunu yaşadım geçen hafta her şeyi denedim çözemedim bilen yazsın kankam güncel konu

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
attığım ticket üzerinden şöyle bir cevap aldım "Üzgünüz, ancak hâlâ o üçüncü taraf yazılımını kullandığınızı onaylayabiliriz. Sisteminizden kaldırır kaldırmaz oyuna giriş yapabileceksiniz." ve sadece xf project yüklü bilgisayarımda başka bir hile yüklü değil. Benden başka hileyi kullanıpta böyle uyarı alan var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
attığım ticket üzerinden şöyle bir cevap aldım "Üzgünüz, ancak hâlâ o üçüncü taraf yazılımını kullandığınızı onaylayabiliriz. Sisteminizden kaldırır kaldırmaz oyuna giriş yapabileceksiniz." ve sadece xf project yüklü bilgisayarımda başka bir hile yüklü değil. Benden başka hileyi kullanıpta böyle uyarı alan var mı?
bende aynı şekilde hata alıyorum bazı hesaplarımda ama ticket atmadım, aynı senin mantık mobilden giriş yapıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
dünden itibaren mobil veriden de aynı uyarıyı alıyorum geçmiş olsun :)
Post automatically merged:

IP ban sanıyordum fakat dün mobil veriden de aynı uyarıyı almaya başladım sanırım eac banı yedim
sıfırdan bi hesapla denedin mi? ben mobil veriden aynı uyarıyı aldığımda açtığım bütün hesaplarda aynı hatayı almaya başlamıştım, formatla düzelttim. bu arada bi çözüm bulursan haber et :D

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
format atmadan önce mobil veriyle giriş yapıyordum. format attım attıktan sonra 1 haftadır mobil veriyle oynuyordum dünde mobil veriyle girdiğimde uyarıyı almaya başladım. çözümü hala bulunamadı sanırım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...