pc yi formatlayınca zaten yeniden kurmuş oldum dostum.gameforge yi sil tekrar yükle düzelir.
Ben kısa süre önce ban yedim fakat ticket yemişsindir videonu çekmişlerdir dediler bilmiyorum artık sebebini belki böyle bir ban mevzusu vardır senin içindeArkadaşlar EZMT2 kullanıyorum uzun bir süredir fakat son 3 haftadır "oyun şuanda senin için mevcut değil" uyarısı almaya başladım. Ne yaptıysam düzeltemedim. Ticket attım VPN kullanıyosun dediler bilgisayarı formatlayıp her şeyi silip sadece metin2 yi kurdum yine aynı uyarıyı veriyor.
Yeni hesap açsam bile onda da aynı şekilde bu uyarıyı alıyorum sadece mobil veri ile giriş yapabiliyorum. Modem resledim, fabrika ayarlarına getirip tekrar kurdum yine düzelmedi.
Yardımcı olabilecek birisi var mı?
evet mobil veri ile istediğim kadar oynuyorum ama bıktırıyor her seferinde telefonu bağlamak.Mobil veri ile girince bu sorun ortadan kalkıyor mu tekrar modem internetiyle girene kadar ?
Enteresan valla umarım çözebilirsinevet mobil veri ile istediğim kadar oynuyorum ama bıktırıyor her seferinde telefonu bağlamak.
NOT:WIFI bağladığım gibi oyun kapanıyor, mobil verideyken
Müşteri hizmetlerini ara ve ip değiştir dostum .evet mobil veri ile istediğim kadar oynuyorum ama bıktırıyor her seferinde telefonu bağlamak.
NOT:WIFI bağladığım gibi oyun kapanıyor, mobil verideyken
aynı evde başka bilgisayarla da denedim fakat yine aynımobil veri dene yada aynı hesaba baska pcden bir dene
bende aynı şekilde hata alıyorum bazı hesaplarımda ama ticket atmadım, aynı senin mantık mobilden giriş yapıyorumattığım ticket üzerinden şöyle bir cevap aldım "Üzgünüz, ancak hâlâ o üçüncü taraf yazılımını kullandığınızı onaylayabiliriz. Sisteminizden kaldırır kaldırmaz oyuna giriş yapabileceksiniz." ve sadece xf project yüklü bilgisayarımda başka bir hile yüklü değil. Benden başka hileyi kullanıpta böyle uyarı alan var mı?
IP ban sanıyordum fakat dün mobil veriden de aynı uyarıyı almaya başladım sanırım eac banı yedimeac banı mı ?
sıfırdan bi hesapla denedin mi? ben mobil veriden aynı uyarıyı aldığımda açtığım bütün hesaplarda aynı hatayı almaya başlamıştım, formatla düzelttim. bu arada bi çözüm bulursan haber etdünden itibaren mobil veriden de aynı uyarıyı alıyorum geçmiş olsun
Post automatically merged:
IP ban sanıyordum fakat dün mobil veriden de aynı uyarıyı almaya başladım sanırım eac banı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?