Metro 2023 Redux Epic Games’de Ücretsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazılım
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
:resim:

Metro 2023 Redux oyunws.com

:yazı:

Metro 2023 Redux
Metro 2023 Redux Epic Games’de Ücretsiz. 2013’te dünya, neredeyse tüm insanlığı yok eden ve dünya yüzeyini zehirli bir çorak araziye dönüştüren kıyamet benzeri bir olayla harap oldu. Hayatta kalan bir avuç insan, Moskova’nın yeraltı derinliklerine sığındı ve insan uygarlığı yeni bir Karanlık Çağa girdi.
Yıl 2033. Bir neslin tamamı yer altında doğup büyüdü ve kuşatılmış Metro İstasyonu Şehirleri hayatta kalmak için mücadele ediyor, hem birbirleriyle hem de dışarıda bekleyen mutant canavarlarla.
Yangından önceki son günlerde doğan fakat yer altında büyüyen Artyom‘sunuz. Şehir sınırlarının ötesine hiç geçmemişken kaçınılmaz bir olay, insanoğlundan geriye kalanları yaklaşan korkunç bir tehdit hakkında uyarmak üzere son çare olarak Metro sisteminin kalbine gidilmesini gerektiriyor.
Yolculuğunuz sizi, metro altındaki unutulmuş mezarlardan, eylemlerinizin insanlığın kaderini belirleyeceği, yukarıdaki ıssız ve çorap topraklara götürüyor.
Artyom
Oyundaki ana karakterimiz “artyom”dur. Artık yeni görevi metrodan kaçıp doğuda yeni yaşamlar aramaktır. Bunun için kıtalar arası yolculuk yapar ve Spartan Rangers çetelerini yönetir. Oyunda el yapımı patlayıcılar ve düzenekler yapılmaktadır. Bunları insanlara ve yaratıklara karşılı kullanabiliriz.
4A
4A Games’in hazırladığı Metro 2023, en sürükleyici oyun dünyalarından birinde ölümcül dövüşleri ve gizliliği, keşif ve hayatta kalma korkusuyla birleştiren destansı, hikaye tabanlı bir birinci şahıs nişancı oyunudur.

Metro 2023 Redux Sistem Gereksinimleri
MinimumÖnerilen
İşletim SistemiWindows Vista, 7 veya 8 (yalnızca 64 bit)İşletim SistemiWindows 7 veya 8 (yalnızca 64 bit)
İşlemciÇift Çekirdekli CPU (2.2+ GHz Çift Çekirdekli CPU veya üzeri) İşlemciHerhangi Bir Dört Çekirdekli veya 3.0+ GHz Çift Çekirdekli CPU
Bellek2 GB RAMBellek4 GB RAM
Ekran KartıDirectX 10, Shader Model 4 uyumlu ekran kartları (GeForce 8800 GT 512 MB, GeForce GTS 250 gibi)Ekran KartıDirectX 11 uyumlu ekran kartı (GeForce GTX 480 ve üzeri)
DirectXSürüm 10DirectXSürüm 11
Depolama10 GB kullanılabilir alanDepolama10 GB kullanılabilir alan
Ek NotlarYalnızca 64 bitEk NotlarYalnızca 64 bit

Desteklenen Diller
-İngilizce
-Fransızca
-İtalyanca
-Almanca
-İspanyolca
-Rusça​

who knows when you will be gone
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Metro 2023 Redux
very dood game bro

M K A
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ücretsiz şeyleri severiz :) Oynamasamda kütüphaneye eklicem

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Düşük sistemli bir oyun gibi gözüküyor karantina günlerinde denenebilecek bir oyun teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İnşallah bilgisayarım kaldırır sağ ol bilgilendirme için

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Metro'nun kitabını bitirmiştim, seri ile beraber. Oyunundan da aşırı zevk alıyorum.

Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Epic games de bulamadım oyunu link atabilirmi birileriniz?

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kütüphaneme kaydettim daha sonra deneyecegim Türkçe dil desteği olsaymis güzel olurdu

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka sadece tr serverinde mi oyle anlamadim ben. kanadada yasiyorum hala 20 dolar gozukuyo biri ilgilenebilir mi lutfen

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ekledim kütüphaneye ama henüz indirmedim, teşekkürler bilgi için

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şuan ücretli gözüküyor 31 tl nasıl ekleyebilriiz ücretsiz yardımcı olurmusunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...