589bin tl ödeniyoryani her ay 9.170,89 tl mi ödüyorsun
İlk ay böbrek sonra gözün teki gider böyle seni kurtarırBir böbreeek anca ilk ayı karşılasaaa desene yıl ortasına gelmeden organ kalmıcak
Bir kaç milyoncuk dolarcıkAklıma bır anda nasanın odeyecegı para geldı
hız olarak kaçlık paket589bin tl ödeniyor
30bin mbps sjsjjsshız olarak kaçlık paket
öyle bi soruyom sanki alcam aw
sitede milyoner var lfn sksjsjsjsj
hız olarak kaçlık paket
öyle bi soruyom sanki alcam aw
sitede milyoner var lfn sksjsjsjsj
Knk ulaşırsa o milyoner bende iban atıyım 144p video izlemekten kör oldumoyle bisi varsa ben ıban atım hemen bu ay ınternet lazm bobrekden olmak ıstemıyorum
1 ay bağlatsam yeter zaten bide 10tb hdd olsa bi ton oyun film indiririm işim biterÇok pahalı yav böbrek satsak ancak çıkar parası
Peki sen bunu nasıl aldın?1 ay bağlatsam yeter zaten bide 10tb hdd olsa bi ton oyun film indiririm işim biter
Ben nasıl alabilirim bunu bi firmada gördüm iş için gitmiştik sadece 580bin tl aylık verecek kadar zengin değilim maleesefPeki sen bunu nasıl aldın?
Hm sen durum atınca şaşırdım ondanBen nasıl alabilirim bunu bi firmada gördüm iş için gitmiştik sadece 580bin tl aylık verecek kadar zengin değilim maleesef
Yok maleesef zaten bu günlük kullanıcı için fazla pahalı bi internet. Alışveriş merkezi gibi yerlerde olurda bizi aşar buHm sen durum atınca şaşırdım ondan
Bi zahmet alışveriş merkezi için olsun adam onun parasını 15 günde çıkarırYok maleesef zaten bu günlük kullanıcı için fazla pahalı bi internet. Alışveriş merkezi gibi yerlerde olurda bizi aşar bu
Tabiki bak biz böbrekleri kime okutsak diye düşünüyordukBi zahmet alışveriş merkezi için olsun adam onun parasını 15 günde çıkarır
Aklımı çelmeTabiki bak biz böbrekleri kime okutsak diye düşünüyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?