Merhaba, Metro Exodus oyunu microsoft store a geldi ve Game Pass ile ek ücret ödemeden oyun indirilebiliyor, bende game pass var ama oyunu indiremiyorum. game pass üyeliği olan arkadaşlar bakabilir mi oyun sizde indirilebiliyor mu diye?
1. fotoğrafta gördüğünüz gibi game pass ile ücretsiz diyor ama oyunun sayfasını açınca yükle tuşu yok diğer oyunlarda yükle tuşu aktif durumda.
az önce güncelledim 1903 e hala aynı sorun devam ediyor, 1903 ü sevmedim eski haline çevirdim tekrardan.
güncelledikten sonra tekrar güncelleştrimeleri tarattım 2-3 tane güncelleştirme indirdi ama sorun devam ediyordu. şuan bende 1809 yüklü.
az önce güncelledim 1903 e hala aynı sorun devam ediyor, 1903 ü sevmedim eski haline çevirdim tekrardan.
güncelledikten sonra tekrar güncelleştrimeleri tarattım 2-3 tane güncelleştirme indirdi ama sorun devam ediyordu. şuan bende 1809 yüklü.
korsanda sıkıntı var, oyun ilk çıktığında optimizasyonunda sıkıntı vardı güncelleme ile iyileştirme yapıldı, korsanda güncelleme olmadığı için sıkıntı hala devam ediyor. elimde hazır orjinal varken korsan indirmek istemedim.
az önce 1903 e güncelledim üstüne tekrardan güncellemeleri denetle dedim 1-2 tane ufak güncelleme daha indirdi, bilgisayar şuan güncel durumda ama yükle tuşu yok. sizde de durum aynı mı acaba? hesaptan çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı da denedim.
az önce 1903 e güncelledim üstüne tekrardan güncellemeleri denetle dedim 1-2 tane ufak güncelleme daha indirdi, bilgisayar şuan güncel durumda ama yükle tuşu yok. sizde de durum aynı mı acaba? hesaptan çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı da denedim. Ekli dosyayı görüntüle 21234
ufak göz gezdirdim de bir cümlede windows 10 a xbox'ın yeni programı çıktığı yazıyor ve onu kurman gerektiği yazıyor bide onu araştır belki de çözümü odur
ufak göz gezdirdim de bir cümlede windows 10 a xbox'ın yeni programı çıktığı yazıyor ve onu kurman gerektiği yazıyor bide onu araştır belki de çözümü odur
onu da denedim programı yükledim game pass olmasına rağmen benden game pass almamı istiyo
arkadaşta xbox var, bende de eskiden xbox vardı hesabımda oyun dolu şuan, o yüzden hesabımı arkadaşa verdim oyun oynasın diye arkadaş 1 yıllık game pass almış.
onu da denedim programı yükledim game pass olmasına rağmen benden game pass almamı istiyo
arkadaşta xbox var, bende de eskiden xbox vardı hesabımda oyun dolu şuan, o yüzden hesabımı arkadaşa verdim oyun oynasın diye arkadaş 1 yıllık game pass almış.