~Ralas
Onaylı Üye
Zaaflarım beni amacımdan saptıramaz.öncelikle seni tanıyorsam zaaflarını biliyorumdur bu yüzden ilk önce zaaflarını kullanarak konuşarak durdurmaya çalışırım.
Tam ben yazacaktımgücü sana değil ben de senin sevdiğin birine uygularım sonucunda ikimizin de bırakması konusunda anlaşma yaparım
yöntemi bulmuşTam ben yazacaktım
Yalnız mesajları 50 yapmak için güzel yöntem
Polis gelene kadarrrpolisi ararım agasen düşün
konu yanlış anlaşılmaya devam ederse sileceğimTam ben yazacaktım
Yalnız mesajları 50 yapmak için güzel yöntem
Elimde balta vardı.Fikirlere kurşun işlemez derim, o zaman beni öldürmenin mantığı olmadıgını anlarsınPP
ben koskoca dünyada yalnızım. Sevdiğim kişiyi nasıl bulacaksın?gücü sana değil ben de senin sevdiğin birine uygularım sonucunda ikimizin de bırakması konusunda anlaşma yaparım
Hayır, gayet ikna edilebilirimsevdiğin birine canına kast edıyorsan durdurulman imkasızsa hiç bir şekilde ikna edilemezsin demekki şizofrensin
Uyanık adamyöntemi bulmuş
Aga benim bu forumda hile kullanma gibi bir amacım yok. Eskiden cs hilenizi kullandım onla kaldım. Belirttiğim gibi böyle devam ederse 24 saat sonra silerim konuyu.Uyanık adam
sana karşı savunmasız gibi davranıp pes etmeni sağlatırımÇok sevdiğiniz ve değer verdiğiniz bir kişinin -bu kişi siz de olabilirsiniz- canına kast ediyorum ve beni güç kullanarak durdurmanız imkânsız. Beni nasıl vazgeçirirdiniz?
-Verdiğiniz her cevaba bir cevap sağlamaya çalışacağım
-Eğer cevap veremezsem sizi yenmiş sayacağım
kanka bencede ara polisipolisi ararım agasen düşün
Polisi ararım diyen arkadaşı cevapladımsana karşı savunmasız gibi davranıp pes etmeni sağlatırım
Post automatically merged:
kanka bencede ara polisi
Koskoca forumda ikna yeteneği olan hiç kimse olmaz mı ya? Cevabı olan bir yiğit yok mu?Çok sevdiğiniz ve değer verdiğiniz bir kişinin -bu kişi siz de olabilirsiniz- canına kast ediyorum ve beni güç kullanarak durdurmanız imkânsız. Beni nasıl vazgeçirirdiniz?
-Verdiğiniz her cevaba bir cevap sağlamaya çalışacağım
-Eğer cevap veremezsem sizi yenmiş sayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?