10 Tem 2020 #1 spinA S Seçkin Üye Katılım 11 Şub 2019 Mesajlar 348 Tepki puanı 31 Ödüller 5 Yaş 36 7 HİZMET YILI Arkadaşlar başlıkta da belirtildiği gibi MGN uzantılı bir Makro dosyasını AMC uzantılıya çevirme imkanım var mı? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar başlıkta da belirtildiği gibi MGN uzantılı bir Makro dosyasını AMC uzantılıya çevirme imkanım var mı? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Çözüm A A Alfterlife 22 Tem 2020 AMC üzerinden MGN çevirme var fakat MGN üzerinden AMC bulamadım yine de Videoları vardır kanka illaki biraz araştırabılırsın.
AMC üzerinden MGN çevirme var fakat MGN üzerinden AMC bulamadım yine de Videoları vardır kanka illaki biraz araştırabılırsın.
22 Tem 2020 #2 Nomad250 N Onaylı Üye Katılım 20 Tem 2020 Mesajlar 73 Tepki puanı 3 Yaş 28 5 HİZMET YILI yes Oyla 0 Olumsuz oyla
22 Tem 2020 #3 Alfterlife A Üye Katılım 31 Ağu 2016 Mesajlar 45 Çözümler 1 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI AMC üzerinden MGN çevirme var fakat MGN üzerinden AMC bulamadım yine de Videoları vardır kanka illaki biraz araştırabılırsın. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
AMC üzerinden MGN çevirme var fakat MGN üzerinden AMC bulamadım yine de Videoları vardır kanka illaki biraz araştırabılırsın.