MH Aileme tekrardan dönüyorum..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Selam olsun LeftSpace,
Selam olsun CauS, 
Selam olsun MaskeliHileci,
Selam olsun yonetim kadrodaki dostlara..

Selam olsun Memory Hackers Ailesi..!

Askerliğimin başlarında ailem olan ilk dostlarimi asla unutmadim.Sozumu verdigim gibi askerlik gorevimi bitirmek üzereyim 8 gun kaldi.29 Ocak 2017 terhis olucam ins.

Geri dönüşümü bekleyen yönetim kadrosundaki dostlarıma soz verdigim gibi caba ve yazilim egitimlerim devam ederek tum katkilarda gönüllü olarak bulunacağım ins.

Şimdiden gelişimin sinyalini vereyim dedim sizleri seviyorum..MH Ailem sadakatin ukdesi..!

Çok yakın zamanda görüşmek üzere.Vesselam..!

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hayırlı Olsun Kardeş

Şafak Az Kalmış Bitmiş Sayılır :)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yeniden hoş geldim dostum, umarım çabucak aramıza katılırsın ve yeni ortama adapte olursun. Gidişini dün gibi hatırlıyorum. Az kalmış geri gelmene çok sevindim. Telefon numaranı özelden atarsan arayıp hal hatır sormak isterim, çabucak kazasız belasız gelmen dileğiyle, Nader11ndeu.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Yeniden hoş geldim dostum, umarım çabucak aramıza katılırsın ve yeni ortama adapte olursun. Gidişini dün gibi hatırlıyorum. Az kalmış geri gelmene çok sevindim. Telefon numaranı özelden atarsan arayıp hal hatır sormak isterim, çabucak kazasız belasız gelmen dileğiyle, Nader11ndeu.

Adam Destan Yazmış :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:

Teldengiriyom dostum valla nickleri bile zor yazdim kusura bakmayin çok özledim kardeşim siziya cok gelişmiş herşey masaallah daha neler neler yapilcak.ö.m dan atayim kardesim tsk ederim allah razi olsun su yorumun bile nasil geldi bilsen..

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
asker427' Alıntı:
nader11ndeu' Alıntı:

Teldengiriyom dostum valla nickleri bile zor yazdim kusura bakmayin çok özledim kardeşim siziya cok gelişmiş herşey masaallah daha neler neler yapilcak.ö.m dan atayim kardesim tsk ederim allah razi olsun su yorumun bile nasil geldi bilsen..

Ne demek dostum, tabikide geliştik, zaten iddalıydık iddamızı kanıtlayıp piyasayı ele geçirdik, şuan türkiyenin en büyük , en iyi hile sitesiyiz. Demin eğer özel mesaj atmayı denediysen atamadın yüksek ihtimal kapalıydı spamlar yüzünden şimdi açtım şimdi bana özel mesaj atmayı denersen atabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Teşekkür ederim arkadaslar hosbulduk..

Aynn atamadim kardeşim atayim simditelden yazmak ölüm :))

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Amin inş teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...