nader11ndeu' Alıntı:Yeniden hoş geldim dostum, umarım çabucak aramıza katılırsın ve yeni ortama adapte olursun. Gidişini dün gibi hatırlıyorum. Az kalmış geri gelmene çok sevindim. Telefon numaranı özelden atarsan arayıp hal hatır sormak isterim, çabucak kazasız belasız gelmen dileğiyle, Nader11ndeu.
nader11ndeu' Alıntı:Yeniden hoş geldim dostum, umarım çabucak aramıza katılırsın ve yeni ortama adapte olursun. Gidişini dün gibi hatırlıyorum. Az kalmış geri gelmene çok sevindim. Telefon numaranı özelden atarsan arayıp hal hatır sormak isterim, çabucak kazasız belasız gelmen dileğiyle, Nader11ndeu.
asker427' Alıntı:nader11ndeu' Alıntı:Yeniden hoş geldim dostum, umarım çabucak aramıza katılırsın ve yeni ortama adapte olursun. Gidişini dün gibi hatırlıyorum. Az kalmış geri gelmene çok sevindim. Telefon numaranı özelden atarsan arayıp hal hatır sormak isterim, çabucak kazasız belasız gelmen dileğiyle, Nader11ndeu.
Teldengiriyom dostum valla nickleri bile zor yazdim kusura bakmayin çok özledim kardeşim siziya cok gelişmiş herşey masaallah daha neler neler yapilcak.ö.m dan atayim kardesim tsk ederim allah razi olsun su yorumun bile nasil geldi bilsen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?