- Yasaklandı
Cümleten Selâmün aleyküm MemoryHackers ailesi, sizlere ufak bir açıklama yapmak istiyorum. Bildiğiniz üzere okullar açıldı ve her insanın kendine ait bir yaşantısı mevcut. Üniversitem başladığı için yeni bir şehir, yeni bir ev, yeni bir ortamdayım. Bu yeni ortamda bir süreliğine internet bağlantım olmayacağı için forumda bulunamayacağım. Elbette ki bu süre geçici bir süre ve bu durumdan pekte memnun olduğumu söyleyemem. En kısa sürede foruma geri dönüp, görevime kaldığım yerden devam edeceğim. Zaten bu forumda gerçekten kardeş, dost, aile diye tabir edebileceğim insanlar kazandım. Şimdi burada tek tek isim yazmayacağım, çünkü internet alemi ile bir süreliğine bağlantım kopsa da, o insanlarla her türlü bağımız devam edecektir. Eminim ki diğer yetkili kardeşlerim, dostlarım görevlerini en iyi şekilde yerine getirerek foruma sahip çıkacaktır. Kırdığım veya üzdüğüm kardeşlerim hatamız varsa affola, herkes hakkını helal etsin ve kendisine çok iyi baksın. Benim bir hakkım varsa sonuna kadar helaldir, hepinize her şey için çok teşekkürler.
Saygılar