Onaylı Üye
dediğin mantıklı ama gerek yok adamlar nerdeyse çoğu oyuna hile yaptı yardım alacaklarını sanmıyorum(şahsi fikrimdir)Herkes bu forumdaki keklerin kalitesini tartışmasız biliyordur hepsi de çok üst düzey kekler. Benim bu konuda bi önerim var, bu forumdaki kurucuların veya reading/writing memory bilgileri üst düzey olan kişilerin MH Akademi yani bi okul tarzında öğretici videolar çekmeleri, kek yazma da olsun ve diğer programlama dillerinde olsun yeteneği olan kişileri keşfetmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz ? Bana katılıyor musunuz ? Yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
sende haklısın ama burda amaç yardım almaları değil sonuçta aynı ülkenin çocuğuyuz aynı dili konuşuyoruz engin tecrübelerini bizlere aktarmaları herkesin faydasına olacaktır(bence)dediğin mantıklı ama gerek yok adamlar nerdeyse çoğu oyuna hile yaptı yardım alacaklarını sanmıyorum(şahsi fikrimdir)
yani şöyle olabilir adamların vakti olmayabilir yani yetenekli kişileri eğitim vermek yerine direk kadroya alabilirsende haklısın ama burda amaç yardım almaları değil sonuçta aynı ülkenin çocuğuyuz aynı dili konuşuyoruz engin tecrübelerini bizlere aktarmaları herkesin faydasına olacaktır(bence)
harbiden güzel olurdu ama adamların böyle bişe yapıcağını sanmıyorum.Herkes bu forumdaki keklerin kalitesini tartışmasız biliyordur hepsi de çok üst düzey kekler. Benim bu konuda bi önerim var, bu forumdaki kurucuların veya reading/writing memory bilgileri üst düzey olan kişilerin MH Akademi yani bi okul tarzında öğretici videolar çekmeleri, kek yazma da olsun ve diğer programlama dillerinde olsun yeteneği olan kişileri keşfetmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz ? Bana katılıyor musunuz ? Yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
tabiiki de onların bileceği iş ama ben bi öneride bulunmak istedim o kadar, şahsen internette bu konu hakkında araştırma yaptığımda belirli bir yere kadar bilgi edinebiliyorum bu konuda türkçe kaynak artsa fena olmaz mıydı ya da dediğim gibi sadece yeteneği olan ve kafası kodlamaya basan kişileri eğitseler öğretseler hem onların yararına olurdu hem de öğrenmek isteyen kişinin.harbiden güzel olurdu ama adamların böyle bişe yapıcağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?