MH Akademi kurulabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkes bu forumdaki keklerin kalitesini tartışmasız biliyordur hepsi de çok üst düzey kekler. Benim bu konuda bir önerim var, bu forumdaki kurucuların veya reading/writing Memory bilgileri üst düzey olan kişilerin mh akademi yani bir okul tarzında öğretici videolar çekmeleri, kek yazma da olsun ve diğer programlama dillerinde olsun yeteneği olan kişileri keşfetmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Bana katılıyor musunuz? Yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Herkes bu forumdaki keklerin kalitesini tartışmasız biliyordur hepsi de çok üst düzey kekler. Benim bu konuda bi önerim var, bu forumdaki kurucuların veya reading/writing memory bilgileri üst düzey olan kişilerin MH Akademi yani bi okul tarzında öğretici videolar çekmeleri, kek yazma da olsun ve diğer programlama dillerinde olsun yeteneği olan kişileri keşfetmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz ? Bana katılıyor musunuz ? Yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
dediğin mantıklı ama gerek yok adamlar nerdeyse çoğu oyuna hile yaptı yardım alacaklarını sanmıyorum(şahsi fikrimdir)

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Mantıklı aslında bende öğrenmek istiyordum ama böyle bir şey olsada başlasam kafasındayım buda vesile olur.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dediğin mantıklı ama gerek yok adamlar nerdeyse çoğu oyuna hile yaptı yardım alacaklarını sanmıyorum(şahsi fikrimdir)
sende haklısın ama burda amaç yardım almaları değil sonuçta aynı ülkenin çocuğuyuz aynı dili konuşuyoruz engin tecrübelerini bizlere aktarmaları herkesin faydasına olacaktır(bence)

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sende haklısın ama burda amaç yardım almaları değil sonuçta aynı ülkenin çocuğuyuz aynı dili konuşuyoruz engin tecrübelerini bizlere aktarmaları herkesin faydasına olacaktır(bence)
yani şöyle olabilir adamların vakti olmayabilir yani yetenekli kişileri eğitim vermek yerine direk kadroya alabilir

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Herkes bu forumdaki keklerin kalitesini tartışmasız biliyordur hepsi de çok üst düzey kekler. Benim bu konuda bi önerim var, bu forumdaki kurucuların veya reading/writing memory bilgileri üst düzey olan kişilerin MH Akademi yani bi okul tarzında öğretici videolar çekmeleri, kek yazma da olsun ve diğer programlama dillerinde olsun yeteneği olan kişileri keşfetmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz ? Bana katılıyor musunuz ? Yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
harbiden güzel olurdu ama adamların böyle bişe yapıcağını sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
harbiden güzel olurdu ama adamların böyle bişe yapıcağını sanmıyorum.
tabiiki de onların bileceği iş ama ben bi öneride bulunmak istedim o kadar, şahsen internette bu konu hakkında araştırma yaptığımda belirli bir yere kadar bilgi edinebiliyorum bu konuda türkçe kaynak artsa fena olmaz mıydı ya da dediğim gibi sadece yeteneği olan ve kafası kodlamaya basan kişileri eğitseler öğretseler hem onların yararına olurdu hem de öğrenmek isteyen kişinin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aynen katılıyorum ama uğraşırlar mı bilemiyorum

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Mantıklı ama yapacaklarını düşünmüyorum gerek duymuyolardır bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bildiklerini diğer nesillere aktarılması için güzel bir proje olur bence online şekilde eğitim falan verilse hiç bilmeyenlere de öğretilse belki de yeni yazılımcılar çıkar aramızdan

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Çalışa çalışa öğreneceğin bir şeyi kafana vur vura öğretmek mantığını anlamış değilim. Yazılımcı olmak için keşfedilmene gerek yok kendini keşfedersen zaten kimseden destek almana gerek kalmayacaktır. Akademi işi boş iş. Öğrenmek isteyen bulur kaynaklarını öğrenir. Yanlış bir şey yapıyorsa da araştırıp bulabilir. Herkes kendini eğitirse böyle bir soruya gerek duyulmamış olur.

Başlayacak olan arkadaşlara kaynak amaçlı bir konu inceleyebilirsiniz. https://memoryhackers.org/konular/yazilima-nereden-baslamaliyim-diyenler.184687/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...