MH kurucuların Manfaati

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
1N1gQY.png

adam sırf premium diye haklarımız gözardı ediliyor  konu açtım şikayetçi olduguma dair ve konum silindi şimdide bu adamlara bak sırf premium aldı diye herşeyi yapabiliyor herkezi aşşağılıyor videoda çektim atıcaktım ve bu şahıs causa yetiştirince causun verdiği cevaba bakın şimdi upload olunca videosunuda atıcağım tabikide ondan önce kesin konum silenecek hatta ban bile yiyebilirim en azından gösterebildiğime gösteriyim dedim 
videolaru upload ettim bakın adam küçümsüor birşey sanıyor kendini premium oldu die adam olmuş

#De Tanırlar
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Yani Kardeşim Bence De Kanıt Olmadan Kimse Bişiy Yapamaz Kanıtlarını Dök Herşey Ortaya Çıkar Zaten

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
aliby32' Alıntı:
Video Ne Zamana Gelir

internetim ağır + 2 adet video ayrıca fotoğrafa bakabilirsiniz oda sonuç sonucunda zaten suç işlemese ona msj atmaz

2 tane video oldugu için bekliyorum internette ağır

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Beyler.Sorununuzu Kendi Aranızda Çözün.Biliyoruz Ondan Herkes Şikayetçi Fakat Yapabileceğimiz Birşey Yok.Yöneticilerle Konuşun.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
VariouS' Alıntı:
Beyler.Sorununuzu Kendi Aranızda Çözün.Biliyoruz Ondan Herkes Şikayetçi Fakat Yapabileceğimiz Birşey Yok.Yöneticilerle Konuşun.

sende diyorsun herkes şikayetçi adımı değişiyorum tsde gelmiyolar yyada çekmiyolar attıgım fotoğrafdada ne yaptıklarına bakabilirsiniz

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
sana katılıyorum premiyum alıyolar diye öne çıkmaya çalışıyolar

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Ts gelsin o gereğini yapıcağız. *Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...