Çözüldü Mh loader UI Waiting for actionda kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
merhaba memoryhackersi indiriyorum ancak WCORE waiting for actionda kalıyor ve açılmıyor ne yapmalıyım?

Çözüm
merhaba memoryhackersi indiriyorum ancak WCORE waiting for actionda kalıyor ve açılmıyor ne yapmalıyım?
Top menüden "Hileler" yazan yere tıklayın dilediğiniz oyuna girip "Hileyi Yükle" butonuna tıklayın. Daha sonra önünüze çıkan ekranda gerekli talimatı size gösterecektir. Bu bir hata değildir. XFProject çalıştırıp bu ekran karşınıza geldiğinde şu adımları takip edin.

1. Hileler kısmına tıklayın.

2. Hile kullanmak istediğiniz oyunu seçin. "Onaylı Üye" olmadığınız için o grubla ilişkili oyunlara erişemezsiniz. Onaylı üye olmanız için Forumda 50 mesaja ulaşmanız gerekiyor.)

CMD ekranında hileyi download edip hile aktif olacaktır.

Hangi hilenin hangi üye grubunda olduğunu görmek için lütfen bu konuya göz gezdirin...
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
sitedeki hileler bolumunden hileyi yukle diyerek inject etmeniz lazim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
saolun gerekeni yaptım ve şuan açıldı sadede onaylı kullanıcı olmaya çalışıyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Top menüden "Hileler" yazan yere tıklayın dilediğiniz oyuna girip "Hileyi Yükle" butonuna tıklayın. Daha sonra önünüze çıkan ekranda gerekli talimatı size gösterecektir. Bu bir hata değildir. XFProject çalıştırıp bu ekran karşınıza geldiğinde şu adımları takip edin.

1. Hileler kısmına tıklayın.

2. Hile kullanmak istediğiniz oyunu seçin. "Onaylı Üye" olmadığınız için o grubla ilişkili oyunlara erişemezsiniz. Onaylı üye olmanız için Forumda 50 mesaja ulaşmanız gerekiyor.)

CMD ekranında hileyi download edip hile aktif olacaktır.

Hangi hilenin hangi üye grubunda olduğunu görmek için lütfen bu konuya göz gezdirin
https://memoryhackers.org/konular/hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.131571/

Üye grupları ve özellikleri
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Çözüm
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
saolun ancak nasıl onaylı kullanıcı olacağım
Konulara 50 yorum atman lazım her attığın yorumda konu ile alakalı olması lazım spam veya konu ile alakasız olmayacak 1 günlükte kayıt süren var tabii ki ondan sonra sistem tarafından otomatik veriliyor yarım saat ve 1 saat arasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...