emeğine sağlık güzel olmuş beğendimMerhabalar kendimce MemoryHackers adına bi afiş yapmak istedim tema olarak da hazır yılbaşı yaklaşıyor yılbaşı yapayım dedim![]()
hocam 3d programlar üzerinden ben c4d kullanıyorum blender kullanan var unreal engine kullanan var kafana göre hangisi rahat gelirse ama unreal engine ve blender da kendimi geliştirmeye çalışıyorum çünkü onların render kalitesi çok çok daha iyicok guzel yapmissin onceden bir tane daha gordum nasıl yapılıyor bu tarz seyler
boyle seyler yaparak discord sunucularına yaparsan eğer kücük miktarda paralar kazanabilirsin 50tl 100 tl vshocam 3d programlar üzerinden ben c4d kullanıyorum blender kullanan var unreal engine kullanan var kafana göre hangisi rahat gelirse ama unreal engine ve blender da kendimi geliştirmeye çalışıyorum çünkü onların render kalitesi çok çok daha iyi
hocam yapıyorumda benim bi arkadaş var benden daha iyi unreal engine kullanıyor .d ama bende az buz birilerini buluyorumboyle seyler yaparak discord sunucularına yaparsan eğer kücük miktarda paralar kazanabilirsin 50tl 100 tl vs