Mh Ts3 yetkilisi varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sayın yetkililer Özelden aldığım bir mesajla tsye gittim sunucuda kayıt bekliyorum sabahtan beri kimse bakmıyor 1 kişi var oda Yapamıyorum diyor biri gelsin ts ye de şu işi halletsin Yapamayacak adamları neden başa geçirdiniz şu @xtragyne1st seni bekliyorum akşam oldu!

YETKİLİLER HARİCİ NO YORUM!

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
olm perm veremiyorum napayım yetkim yok okadar.

#Çekiliş Kralı İş Başında#
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Sayın yetkililer Özelden aldığım bir mesajla tsye gittim sunucuda kayıt bekliyorum sabahtan beri kimse bakmıyor 1 kişi var oda Yapamıyorum diyor biri gelsin ts ye de şu işi halletsin Yapamayacak adamları neden başa geçirdiniz şu @xtragyne1st seni bekliyorum akşam oldu!

YETKİLİLER HARİCİ NO YORUM!
senin yetkililere laf atmaya veya yapamayacak adamları başa geçirme gibi bişey demen imkansız
ayrıca kimse senin için okadar vaktinden ayırıp işlerini hiçe sayarak yetki verebilecek durumda değil adam akıllı bekleyeceksin

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Yetkisi olan herangi biri yapar burdan yazma ö.m den yaz. post kasma şurda

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
senin yetkililere laf atmaya veya yapamayacak adamları başa geçirme gibi bişey demen imkansız
ayrıca kimse senin için okadar vaktinden ayırıp işlerini hiçe sayarak yetki verebilecek durumda değil adam akıllı bekleyeceksin
Ben beklemiyorum demedim yetkiliyede bişey demedim sadece dediğim bu kadarda beklenmez aga

#Çekiliş Kralı İş Başında#
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Ben beklemiyorum demedim yetkiliyede bişey demedim sadece dediğim bu kadarda beklenmez aga
arkadaşım biraz sinirli konuştum kusurma bakma ama mesala editor editorun görevi belli bölümde konu açmak mesla moderötor görev siteyle ilgilenmek vb. birde teamspeak3 yetkilisi var teamspeak3 yetkilisi zaten ts de degilse diğer yetkililere laf atamassın veya konuda yazdıgın gibi ithamlarda bulunamassın.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
ts3de kayıtları kimse yapamaz otomatik kayıt sistemi var ben bile kayıt edemiyorum benden daha yetkiliside yok sen düşün artık kardeş.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Ben bu arkadaşa yetkimin olmadığını belirttim arkadaş kızgın şekilde cevap vermeye başlıyor bende anlamadım ilginç neyse konuyu kilitlersen sevinirim

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
bot arızası oldugu zamanlar kayıt olmuyor olabilir ama tüm kayıtları bot yapıyor konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...