- Yasaklandı
-
ee kim yapacak o işleri?olm perm veremiyorum napayım yetkim yok okadar.
senin yetkililere laf atmaya veya yapamayacak adamları başa geçirme gibi bişey demen imkansızSayın yetkililer Özelden aldığım bir mesajla tsye gittim sunucuda kayıt bekliyorum sabahtan beri kimse bakmıyor 1 kişi var oda Yapamıyorum diyor biri gelsin ts ye de şu işi halletsin Yapamayacak adamları neden başa geçirdiniz şu @xtragyne1st seni bekliyorum akşam oldu!
YETKİLİLER HARİCİ NO YORUM!
imzaya resim nasıl ekliniyo
tamam haklsın ama beardark a atılmıyo ö.mKonuyla alakasız yorum yapmak yasaktır!
Derdin neyse ö.m yoluyla bildirebilirsiniz
o ö.m forumda boşuna yapılmadı.
Ben beklemiyorum demedim yetkiliyede bişey demedim sadece dediğim bu kadarda beklenmez agasenin yetkililere laf atmaya veya yapamayacak adamları başa geçirme gibi bişey demen imkansız
ayrıca kimse senin için okadar vaktinden ayırıp işlerini hiçe sayarak yetki verebilecek durumda değil adam akıllı bekleyeceksin
arkadaşım biraz sinirli konuştum kusurma bakma ama mesala editor editorun görevi belli bölümde konu açmak mesla moderötor görev siteyle ilgilenmek vb. birde teamspeak3 yetkilisi var teamspeak3 yetkilisi zaten ts de degilse diğer yetkililere laf atamassın veya konuda yazdıgın gibi ithamlarda bulunamassın.Ben beklemiyorum demedim yetkiliyede bişey demedim sadece dediğim bu kadarda beklenmez aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?