Mh uı indiremiyorum yardımcı olur musunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Öncelikle umarım konuyu dogru yere açmışımdır. Ben bilgisayqrıma mh uı indiremiyorum chormedan indirmeye calısıyorum tehdit bulundu diyip direk siliyor izin veriyorum indirilenlerden yinede yüklemiyor anti virüsü kapatıyorum yine indiremiyorum edge den denedim yine indirmiyor bana bi yardımcı olur musunuz acaba ?

VIKINGS
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim windows defender varsa kökten kapat yotubeden bak virüs programı varsa onları da kapat sorusnuz indirsin indirmezsen bana mesaj at yardımcı olayım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Tamam
Kardeşim windows defender varsa kökten kapat yotubeden bak virüs programı varsa onları da kapat sorusnuz indirsin indirmezsen bana mesaj at yardımcı olayım
tamam birader eyvallah deniycem dönüş yaparım

AimBot
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
try with VPN dude. and make sure close antivirus

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka direk silmemsi lazım soyleki indirdigin zaman ztn 3 uncu bir yazılım oldugu icin virusten dolayı silmiyordu sen onu güven yada sakla tut a baslan lazım indirdikten sonra eğer direk siliyorsa ise windows defander ı kapatmayı dene virus programı varsa sil kullanma zaten virus programı agırlaştıroyr bilgisayarı bi dene muhtemelen cozulecektir sorunun

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Windows Defender kapalıysa, başka virüs programları kapalı veya yoksa silinmemesi lazım. Siliniyorsa kapatamamışsın demektir, özellikle açılınca tekrar silmemesi için kullandığın virüs programı neyse onda istisnalara eklemen lazım.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Windows güvenliğinden virüs ve tehdit korumasına sonra da koruma geçmişini gir.İndirdiğin dosyayı bul yanında eylemler kutusu var.Ordan izin vere bas sonra tekrar indir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...