☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Hiç bir şekilde küçümseme,alay etme,dalga geçme gibi bir amaçla değil mizah amaçlı yapılmıştır |
kendi yaptığımı izledikten sonra orijinal videosunu unuttumemeğine sağlık baya iyi olmuş EQŞWLÖEŞLWQ
ama iyi yapmışsın emeğine sağlık tekrar QŞWEÖWŞLQEŞLŞLkendi yaptığımı izledikten sonra orijinal videosunu unuttum
eyvallah dostum yazıları ve resimleri yerleştirmek kolay gibi görünebilir ancak mili saliselerle ayarlamak çok çok zor işteama iyi yapmışsın emeğine sağlık tekrar QŞWEÖWŞLQEŞLŞL
yani işte o detayları tutturdun için edit baya iyi olmuş editi yapmak basit ama ince detayları tutturmak zordur sen onu baya iyi yapmışsın o yüzden edit basit olmasına rağmen ince ayarlar yaptın için baya sağlam olmuş o yüzden emek kokuyor editineyvallah dostum yazıları ve resimleri yerleştirmek kolay gibi görünebilir ancak mili saliselerle ayarlamak çok çok zor işte
render yaptıktan sonra 2 defa izleyip üzerindeki hataları kontrol ediyorum
aynen öyle normalde saniyelerle uğraşmaz herkes ben ince işçilik ile geçişleri salise farkı ile zor tutturup ayarladığım için gerçekten büyük bir emek oluyor benim içinyani işte o detayları tutturdun için edit baya iyi olmuş editi yapmak basit ama ince detayları tutturmak zordur sen onu baya iyi yapmışsın o yüzden edit basit olmasına rağmen ince ayarlar yaptın için baya sağlam olmuş o yüzden emek kokuyor editin
güzel fikir parlarsa kafamda daha güzel bir edit yapmayı planlıyorumQEWFROWQEKĞFLEWĞF emeğine sağlık dostum çok iyi olmuş 2.sini sabırsızlıkla bekliyorum skodflkölodsfpgdfg
eyvallah dostumbu adamlar bu edit işini yapıo ya lsafkfsd
bu tavsiyeyi aldım dostum ama düzenleme kısmında çok zor oluyor böyle yapmak da zor olsa da en iyi yöntem bu benceEğlenceli olmuş böyle videolar da üye pnglerini geçiş sahnelerinde kare kare eklersen göze daha güzel hitap edersin eline emeğine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?