Onaylı Üye
eline sağlık
Aboo paralı mıydı o crackli bulucaz şimdi.tamam işte dostum ona zoom in zoo out denir ve after efects ile yapılır
Iy✳✳
✳✳
Forumun en efsane delisinden herkese merhaba dostlar
yine başka güzel bir komik editle karşınızdayım
bu sefer yabancı arkadaşlarımızdan gelen çeviri talebinden dolayı
bu editim de altyazı eklemeyerek bir deneme yaptım
fazla uğraşılmadan yapılmış bir komik edit oldu
Herkese iyi seyirler dilerim
✳✳
✳✳
@#MorpHeus hocam
i ate your pussy ne .QWEWQEWQEWQEQWEQW çok iyi✳✳
✳✳
Forumun en efsane delisinden herkese merhaba dostlar
yine başka güzel bir komik editle karşınızdayım
bu sefer yabancı arkadaşlarımızdan gelen çeviri talebinden dolayı
bu editim de altyazı eklemeyerek bir deneme yaptım
fazla uğraşılmadan yapılmış bir komik edit oldu
Herkese iyi seyirler dilerim
✳✳
✳✳
@#MorpHeus hocam
i ate your pussy ne .QWEWQEWQEWQEQWEQW çok iyi
Eline sağlık sağlam güldürdün vallaha
eyvallah dostlar forumu da güldürebilmek için editlere devam edeceğimEline emeğine sağlık güzel olmuş çocukda resmen kendimi gördüm![]()
sen konunu aç sorunu sor ben cevaplarım oradaBenim adım Hans kısaca Kutay diyorlarbu arada capcut ile yaptığını yazmışsın bilgin var mı bu anlık focus nasıl atılıyor capcut da. ( bunun için ayrı bir konu açmam gerekir mi ? gerekiyorsa özür dilerim.)
hamısını yediğim diyordu bende editin kurguyu böyle yaptım cuk diye oturdubenim eskiden olan halim sorustururken ben![]()
ben birde senin imzandaki tom ve jerry yi sevdimhamısını yediğim diyordu bende editin kurguyu böyle yaptım cuk diye oturdu![]()
O efsane editlerimden biri dublaj yapmaya o kadar uğraştım ki onun icinben birde senin imzandaki tom ve jerry yi sevdim![]()
aslinda kiskandim banada güzel dublajlı dublajsiz imza yaparsan cok sevünürümO efsane editlerimden biri dublaj yapmaya o kadar uğraştım ki onun icin![]()
Tmm dostum Sana 100 liraya güzel bir şeyler yaparızaslinda kiskandim banada güzel dublajlı dublajsiz imza yaparsan cok sevünürüm![]()
türkiye sartlari cop kutularina sürükledi benide :c ah lan aciyin banaTmm dostum Sana 100 liraya güzel bir şeyler yaparız![]()
![]()
memory hackers = mhmh ne onu anlayamadım ama komik yani