MH virüsmü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ya arkadaşlar şimdi direkt konuya gireyim ve başlamadan önce MH de kaç kişi var demeyin Lazysharp kullancaktım lol de Ymaaco virüsü dedi bide Crypİnject yani Crypİnject tamamda Ymaaco virüsü açıldığında arkada değişik değişik program açan bir virüsmüş yani arkada iznimiz olmadan virüs açıyormuş (böyle anladım)ve bildiğim kadarıyla tehlikeli bir virüs ve çıkması zor.

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
"aynen kardeşim içi virüs dolu zaten"(dalga geçiyorum) ya bunu yapmayın ama yaw ciddenmi eğer virüs olduğunu düşünüyorsan kullanma bitti

Screenshot_3.png
bu statların hiçbiri sahte değil yani şimdi 2 milyon kişi bilgisayarında trojan'mı taşıyor manyakmısınız ya?

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sitedeki hilelerde donanımınıza zarar verecek hiç bir içerik yok. Loader üzerindeki hilelere güvenle erişerek kullanabilirsiniz. Üyelerin açtığı hile konuları zaten onayımız tarafından geçip inceleniyor. Zararlı içerik paylaşılması halinde gerekli yaptırım ile forumdan uzaklaştırılıyorlar. Hileler virüs taraması sonucunda zararlı gözüküyor evet ancak içeriğindeki kodlamalardan dolayı böyle göstermesi gayet normal. Ancak bunun dışında sorun yaratan bir zararlı etken yok. Bunların nedeni ve daha detaylı anlatım için konu mevcut ayriyeten. Buradan bakabilirsiniz;

https://memoryhackers.org/konular/dword-hilelerinde-trojan-keylogger-var-mi.37903/post-548472

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...