Seçkin Üye
Evet Beyler 3. Wallpaper paylaşımım . Önerilerinizi bekliyorum .
ÜzgünBirey' Alıntı:Bence her wallpaper'a bir konu açma bir sürü yap sırayla yaptıklarını yaz.Yoksa ban yiyebilirsin.
Dizzy' Alıntı:Sıradan...
SouthPaw' Alıntı:Pek bir numarası yok be dostum
kralcouse' Alıntı:nice çok güzel duruyor
Canyo' Alıntı:Biz burayı tasarımlarınızı paylaşın diye açtık.Konu kasma gibi bir durum yok.Tasarımda yenisin lakin her denediğin tasarımı buraya atmamanı taviye ederim kardeşim.Sıradan tasarımlar paylaşma.
Canyo' Alıntı:Biz burayı tasarımlarınızı paylaşın diye açtık.Konu kasma gibi bir durum yok.Tasarımda yenisin lakin her denediğin tasarımı buraya atmamanı taviye ederim kardeşim.Sıradan tasarımlar paylaşma.
taklacierkan' Alıntı:Canyo' Alıntı:Biz burayı tasarımlarınızı paylaşın diye açtık.Konu kasma gibi bir durum yok.Tasarımda yenisin lakin her denediğin tasarımı buraya atmamanı taviye ederim kardeşim.Sıradan tasarımlar paylaşma.
sen onceden ayrı ayrı atarken bısey yok baskaları yapınca ne oldu ?
Canyo' Alıntı:Biriktir o zaman.
taklacierkan' Alıntı:Canyo' Alıntı:Biriktir o zaman.
sen onceden ayrı ayrı atarken bısey yok, baskaları yapınca ne oldu he kendını ne sanıyorsun sen ?
Canyo' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:sen onceden ayrı ayrı atarken bısey yok, baskaları yapınca ne oldu he kendını ne sanıyorsun sen ?
Kendimi bir şey sandığım felan yok.
Ben her denediği tasarım için böyle söyledim.
taklacierkan' Alıntı:Canyo' Alıntı:Kendimi bir şey sandığım felan yok.
Ben her denediği tasarım için böyle söyledim.
ya bak kardesım hem 1 hafta oldu gALIBA senle onceden tartısalı
o zamanlar tek bır fotoyu tek bır konu ıle atıyordun
madem sen tek tek bole konu kasıyon bu adama nıye suc buluyorsun hem kendın yapıyon hemde mıllete yapma dıyon bu ıste bı garıplık var demı ?
Canyo' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ya bak kardesım hem 1 hafta oldu gALIBA senle onceden tartısalı
o zamanlar tek bır fotoyu tek bır konu ıle atıyordun
madem sen tek tek bole konu kasıyon bu adama nıye suc buluyorsun hem kendın yapıyon hemde mıllete yapma dıyon bu ıste bı garıplık var demı ?
Sen hiç'mi bir mesajı anlayarak okumuyorsun?
taklacierkan' Alıntı:Canyo' Alıntı:Sen hiç'mi bir mesajı anlayarak okumuyorsun?
ben ne anladıgımı gayet ıyı bılıyorum kardesım
bence sende bı problem var sen ılk basta su sordugum sorulara bı yanıt uydurda sonra benle ugras