Ben her zaman haklının yanındayımCrawLTC' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ben ne anladıgımı gayet ıyı bılıyorum kardesım
bence sende bı problem var sen ılk basta su sordugum sorulara bı yanıt uydurda sonra benle ugras
Tartısmayın Morpheus Mutantlar valla
taklacierkan' Alıntı:Canyo' Alıntı:Sen hiç'mi bir mesajı anlayarak okumuyorsun?
ben ne anladıgımı gayet ıyı bılıyorum kardesım
bence sende bı problem var sen ılk basta su sordugum sorulara bı yanıt uydurda sonra benle ugras
Canyo' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ben ne anladıgımı gayet ıyı bılıyorum kardesım
La havle vela...Kafan'mı basmıyor?Dedim'ki her denediğin tasarımı buraya teker teker atma toplayıpta at dedim.Ben ise denediklerimi değil iyice hazır ettiklerimi atıyorum.Arkadaşın durumununda konu kasmak olmadığını açıkladım.
taklacierkan' Alıntı:Canyo' Alıntı:La havle vela...Kafan'mı basmıyor?Dedim'ki her denediğin tasarımı buraya teker teker atma toplayıpta at dedim.Ben ise denediklerimi değil iyice hazır ettiklerimi atıyorum.Arkadaşın durumununda konu kasmak olmadığını açıkladım.
İmana mı gelıyorsun
Hayır Gayet ıyı basıyor
Arkadas denedıgı tasarımı degıl kendısının begendıgı bır tasarımı atıyor sonucta bundada bır emek var , o zaman sende bırıktırıp bır konu icınde sunsaydın
sankı arkadas hıc ugrasmadan atıyor
Bence bu konu kasmaya gırer , ama senden gordugu ıcın arkadas bu olayı oda yapmıstır
Canyo' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:İmana mı gelıyorsun
Hayır Gayet ıyı basıyor
Arkadas denedıgı tasarımı degıl kendısının begendıgı bır tasarımı atıyor sonucta bundada bır emek var , o zaman sende bırıktırıp bır konu icınde sunsaydın
sankı arkadas hıc ugrasmadan atıyor
Bence bu konu kasmaya gırer , ama senden gordugu ıcın arkadas bu olayı oda yapmıstır
Ben arkadaşa konu kasıyor diye bir cümle telaffuz etmedim.
İmana geldim.Arkadaş kendisi dedi grafik tasarım da yeniyim diye bende bunun üzerine dedim.
taklacierkan' Alıntı:Canyo' Alıntı:Ben arkadaşa konu kasıyor diye bir cümle telaffuz etmedim.
İmana geldim.Arkadaş kendisi dedi grafik tasarım da yeniyim diye bende bunun üzerine dedim.
Ben burada ne sana ne arkadasa bos konu demedım
Ha ,haşa onceden muslmuman degıldın yanı ( o cumle bu anlama gelır dıkkatlı ol)
Benim Soruma oncedende cevap vermedın sımdıde
ama neyse kardesım eger boyle devam edersek bos yorumlar bos sozler uydurmaya baslayacagız İstersen burda kapatalım ?
Canyo' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:Ben burada ne sana ne arkadasa bos konu demedım
Ha ,haşa onceden muslmuman degıldın yanı ( o cumle bu anlama gelır dıkkatlı ol)
Benim Soruma oncedende cevap vermedın sımdıde
ama neyse kardesım eger boyle devam edersek bos yorumlar bos sozler uydurmaya baslayacagız İstersen burda kapatalım ?Dini konular kimseyi ilgilendirmez, ama doğduğumdan beri Elhamdilullah Müslümanım.Konuda mesajlarımda açıkca bitirme sübliminal mesajı verdim.Uzattın, Konu kapanmıştır.
WhySperMachina' Alıntı:bu sitenin tartışmaları çok komik oluyor
Grafikten dine kadar geldi konu
CrawLTC' Alıntı:Ya Beyler Cok Sıradan Yıyorsa 3d Yapın O Olursa Iyı Olmus Derım.
Canyo' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ben ne anladıgımı gayet ıyı bılıyorum kardesım
La havle vela...Kafan'mı basmıyor?Dedim'ki her denediğin tasarımı buraya teker teker atma toplayıpta at dedim.Ben ise denediklerimi değil iyice hazır ettiklerimi atıyorum.Arkadaşın durumununda konu kasmak olmadığını açıkladım.
taklacierkan' Alıntı:Canyo' Alıntı:Dini konular kimseyi ilgilendirmez, ama doğduğumdan beri Elhamdilullah Müslümanım.Konuda mesajlarımda açıkca bitirme sübliminal mesajı verdim.Uzattın, Konu kapanmıştır.
Uzattın, Konu kapanmıştır.
BesTUSER' Alıntı:Pek GÜZEL Değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?