- Yasaklandı
ceymsbonfile' Alıntı:nader11ndeu' Alıntı:Beğenmedim oyuncak gibi duruyo az gerçekci olsun. Ama genede emek var rank ve rep verildi.
nader11ndeu' Alıntı:Beğenmedim oyuncak gibi duruyo az gerçekci olsun. Ama genede emek var rank ve rep verildi. (Bir tane geyik olmasın,farkındaysan noel baba ile arabanın arasında çok fark var, 2 şer 2 şer 3 sıra olsun mesela. Arkadaki arabadanda noel babayı kaldır mk noel baba bize bakıyo zaten .D )
E beğenmedinde niye Anasayfada duruyo la bu ?
Deneme amaçlı koydum, Geyiksiz daha iyi şuan, beğenmedim. Ama grafikerde seziyorum profesyonellik, göz zevki iyi yani. Sonuçta kendi çizmemiştir gene ordan burdan kırpmıştır ama çaba var. Bakalım yeni logoyu istediğim gibi yapabilecek miBozkurtTeam' Alıntı:ceymsbonfile' Alıntı:nader11ndeu' Alıntı:Beğenmedim oyuncak gibi duruyo az gerçekci olsun. Ama genede emek var rank ve rep verildi.
nader11ndeu' Alıntı:Beğenmedim oyuncak gibi duruyo az gerçekci olsun. Ama genede emek var rank ve rep verildi. (Bir tane geyik olmasın,farkındaysan noel baba ile arabanın arasında çok fark var, 2 şer 2 şer 3 sıra olsun mesela. Arkadaki arabadanda noel babayı kaldır mk noel baba bize bakıyo zaten .D )
E beğenmedinde niye Anasayfada duruyo la bu ?