MH-Yılbaşı Logosu(nader11ndeu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Nl1G6P.png

-

adGgJO.png
-
6rXMl7.jpg
-
WgQo62.jpg

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Beğenmedim oyuncak gibi duruyo az gerçekci olsun. Ama genede emek var rank ve rep verildi. (Bir tane geyik olmasın,farkındaysan noel baba ile arabanın arasında çok fark var, 2 şer 2 şer 3 sıra olsun mesela.  Arkadaki arabadanda noel babayı kaldır mk noel baba bize bakıyo zaten .D )

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
ceymsbonfile' Alıntı:
nader11ndeu' Alıntı:
Beğenmedim oyuncak gibi duruyo az gerçekci olsun. Ama genede emek var rank ve rep verildi.

nader11ndeu' Alıntı:
Beğenmedim oyuncak gibi duruyo az gerçekci olsun. Ama genede emek var rank ve rep verildi. (Bir tane geyik olmasın,farkındaysan noel baba ile arabanın arasında çok fark var, 2 şer 2 şer 3 sıra olsun mesela.  Arkadaki arabadanda noel babayı kaldır mk noel baba bize bakıyo zaten .D )

E beğenmedinde niye Anasayfada duruyo la bu ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
ceymsbonfile' Alıntı:
nader11ndeu' Alıntı:
Beğenmedim oyuncak gibi duruyo az gerçekci olsun. Ama genede emek var rank ve rep verildi.

nader11ndeu' Alıntı:

E beğenmedinde niye Anasayfada duruyo la bu ?
Deneme amaçlı koydum, Geyiksiz daha iyi şuan, beğenmedim. Ama grafikerde seziyorum profesyonellik, göz zevki iyi yani. Sonuçta kendi çizmemiştir gene ordan burdan kırpmıştır ama çaba var. Bakalım yeni logoyu istediğim gibi yapabilecek mi :D

Efsane Üye
10 HİZMET YILI
Bende nader11ndeu ile aynı fikirdeyim, ama genel anlamda bakıldığı takdirde hoş duruyor. Bu arada hayırlısı olsun, iyi forumlar.

•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Biraz daha sade olsa daha guzel olur

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
vay be bi konuda grafiker olmak güzelmiş bileydim önceden çalışmaya başlardım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...