Onaylı Üye
Nasıl kullanıcaz önce rust mı yoksa önce scrpit mi açıcaz ? birde oyunda ban yiyince direk hwid ban mı atıyor ?
hwid yemiyorsun büyük ihtimalbirde oyunda ban yiyince direk hwid ban mı atıyor ?
Nasıl kullanıcaz önce rust mı yoksa önce scrpit mi açıcaz ? birde oyunda ban yiyince direk hwid ban mı atıyor ?
hwid yemiyorsun büyük ihtimalbirde oyunda ban yiyince direk hwid ban mı atıyor ?
Silahın tuşuna bastınız mı örneğin ak num lock tuşlarından 2 diyelim 2 ye basınca ak ayarı oluyor. Onu kontrol ediniz olmuyorsa discord üzerinden bana ulaşın. Yayın açarak öğretirim.Beyler Bende Tepki falan yok insertden açtım ama silah hala aynı inject mi yapmam gerek ?
Discord üzerinden benimle iletişime geç.Evet İlk olarak oyuna giriyorum sonra onu çalıştırıyorum
fakat hiçbir reaksiyon yok aynısı oluyor
insert tuşuna basıp f2 e basıyorum aynı hala şimdiden teşekkür ederim discord istek yolladım
Teşekkürler iyi oyunlar dilerim. Adı bot.hocam eline sağlık. alakasız bi sorum olacak. Avatarındaki güzelin adı ney![]()
ui.memoryhackers.org'tan rust'ın üstüne bas macro orada kanka kullanabilirsinkanka indirme linkinde sıkıntı var heralde
Hayır hala yasaklanmadı. Sorunsuzdur.Bugün yasaklanma riskiniz var mı?