mhloader giriş hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşlar mhloaderı yönetici olarak çalıştırıyorum tamam sorun yok gidiyo o başka program geliyo onuda açıyorum siteye giriş bekleniyor diyo siteye giriyorum giriş falan yapıyorum hala aynı kalıyo değişmiyo ne yapmam lazım bilgisayarım windows 10

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sarida kaliosa reklam onayini yap haylen saridaysa hileyi kapatmadan f5 bas o alta inip yesil olup kapanir zaten

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
haluk0795' Alıntı:
DelPhoİ' Alıntı:
Sarida kaliosa  *** onayini yap haylen saridaysa hileyi kapatmadan f5 bas o alta inip yesil olup kapanir zaten

sarı bile dğeil abi kırmızıda kalıyor sarı bile olmuyor

F5 bas sari olur zaten olmuosa cikis yapip tekrar gir gine olmuosa ccleennar indir dene

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeşim Şöyle Diyeyim Ben Sana Sen Reklam Onayını Açmadan Google Falan Herşeyi Kapat Yani tarayıcıları kapattıktan sonra reklam onayını aç google aç ve memoryhackers yaz önce sonra en baştaki siteye gir eğer giriş yapmadıysan hesabına giriş yap felan filan işte reklam onayında sana ne yapacağını söyleyecek birde reklamlara basmadan yeşil oluyorsa korkma direk oyunu seç e tıkla oyunun kurulu olduğu dosyadan nyxlauncher falan işte seçtin sen biliyosun oraları bu kadar eğer gene olmazsa araştırıp sana anlatacağım kardeşim iyi geceler.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Aga tw ya da alpemixden yapayim dicektm de pc kapali :))

Üye
10 HİZMET YILI
herşeyi yaptım hala olmuyor hala kırmızı siteye giriş bekleniyor yazıyo

herşeyi yaptım hala olmuyor hala kırmızı siteye giriş bekleniyor yazıyo

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeşim Seninle Yarın Teamwiever Yada Alpemix Yapabilirim Ama Sana Kalmış Birşey Yok Dersen Faceni Ver Ordan yazışarak anlatabilirim.

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş Ben Reklamı Onaylıyorum Oyunu Seçiyorum Launcher Başlatıldı Diyo Amam Menü Gelmiyo

Kardeş Ben Reklamı Onaylıyorum Oyunu Seçiyorum Launcher Başlatıldı Diyo Ama Menü Gelmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...