Çözüldü mhloader HRESULT: 0X800c0008 hatasına çözüm arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Adsız.png
Adsız2.png

Ben bu hatayı sadece lpreborn için veriyor sanıyordum fakat şimdi başka bir oyunun hilesini denemek istediğimde de aynı hatayı aldığımı farkettim bunun kesin çözümü nedir.[Bilgisayarımda olan bir program mı bunu yapıyor acaba anlamadım](Ayrıca rica ediyorum konuyu çözüldü diye kapatmayın modem reset at v.b bunları ben yaptım her şeyi denediğim halde bu sorun hala var)

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
[ER] - [Download_Data]: 0x800c0008
[SO] - [TR] Modeminizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

Sorunun çözümü yukarda yazdıgım, extra olarak yapabilceginiz bir şey olaraktan.
Sorunun internetinizden kaynaklı olup olmadığını anlamak için telefonunuzun internetini WiFi hotspot yolu (internetinizi paylaşarak) ile açıp deneyebilirsiniz

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
modemi kapat aç yapıp pcyi yeniden başlattım üstüne telefonumun internetini bağladım tarayıcı çerezlerimi temizledim temp %temp% prefetch temizledim vanguardı kaldırdım sonra oyuna girdim denedim ama hala aynı hatayı veriyor.
Post automatically merged:

[ER] - [Download_Data]: 0x800c0008
[SO] - [TR] Modeminizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

Sorunun çözümü yukarda yazdıgım, extra olarak yapabilceginiz bir şey olaraktan.
Sorunun internetinizden kaynaklı olup olmadığını anlamak için telefonunuzun internetini WiFi hotspot yolu (internetinizi paylaşarak) ile açıp deneyebilirsiniz
hilenin başka çalıştığı stabil bir windows 10 sürümü var mı bari son kez format atayım öyle deniyeceğim.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
modemi kapat aç yapıp pcyi yeniden başlattım üstüne telefonumun internetini bağladım tarayıcı çerezlerimi temizledim temp %temp% prefetch temizledim vanguardı kaldırdım sonra oyuna girdim denedim ama hala aynı hatayı veriyor.
Post automatically merged:

hilenin başka çalıştığı stabil bir windows 10 sürümü var mı bari son kez format atayım öyle deniyeceğim.
Windows 21h2 sürümünü kullanabilirsin. Hem hızlı ve forumdaki tüm yazılımlar çalışıyor.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...