Ben bu hatayı sadece lpreborn için veriyor sanıyordum fakat şimdi başka bir oyunun hilesini denemek istediğimde de aynı hatayı aldığımı farkettim bunun kesin çözümü nedir.[Bilgisayarımda olan bir program mı bunu yapıyor acaba anlamadım](Ayrıca rica ediyorum konuyu çözüldü diye kapatmayın modem reset at v.b bunları ben yaptım her şeyi denediğim halde bu sorun hala var)
[ER] - [Download_Data]: 0x800c0008
[SO] - [TR] Modeminizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
Sorunun çözümü yukarda yazdıgım, extra olarak yapabilceginiz bir şey olaraktan.
Sorunun internetinizden kaynaklı olup olmadığını anlamak için telefonunuzun internetini WiFi hotspot yolu (internetinizi paylaşarak) ile açıp deneyebilirsiniz
modemi kapat aç yapıp pcyi yeniden başlattım üstüne telefonumun internetini bağladım tarayıcı çerezlerimi temizledim temp %temp% prefetch temizledim vanguardı kaldırdım sonra oyuna girdim denedim ama hala aynı hatayı veriyor.
[ER] - [Download_Data]: 0x800c0008
[SO] - [TR] Modeminizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
Sorunun çözümü yukarda yazdıgım, extra olarak yapabilceginiz bir şey olaraktan.
Sorunun internetinizden kaynaklı olup olmadığını anlamak için telefonunuzun internetini WiFi hotspot yolu (internetinizi paylaşarak) ile açıp deneyebilirsiniz
modemi kapat aç yapıp pcyi yeniden başlattım üstüne telefonumun internetini bağladım tarayıcı çerezlerimi temizledim temp %temp% prefetch temizledim vanguardı kaldırdım sonra oyuna girdim denedim ama hala aynı hatayı veriyor.
Post automatically merged:
hilenin başka çalıştığı stabil bir windows 10 sürümü var mı bari son kez format atayım öyle deniyeceğim.