Ben xiomi sevenlerdenim root ve sayre sorun sıkıntı olmadan hallediliyor ama Samsung bu yönden katı 1 defa root attiysan o cihaz da root atıldı diye kalıyor buda gerek servis gerek online yardımlarda yardım etmeme zorla parça değişimi gibi işlemlere yönlendirim yapıyorlar kamera yönü beni 1 tık Samsung'a yöneltiyorMerhaba! Karşılaştırdığınız cihazlar arasında seçim yaparken birkaç faktörü göz önünde bulundurabilirsiniz:
Genel olarak, her iki cihaz da yüksek performans sunan premium seviye telefonlardır. Hangisinin sizin için daha iyi olduğuna karar vermek için kişisel tercihlerinizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir.
- Kullanım Senaryosu: Hangi özelliklerin sizin için daha önemli olduğunu belirleyin. Örneğin, oyun performansı, kamera kalitesi, ekran büyüklüğü, pil ömrü vb.
- Bütçe: İki cihaz arasındaki fiyat farkını göz önünde bulundurun ve buna göre bütçenizi belirleyin.
- Marka ve Ekosistem Tercihi: Xiaomi ve Samsung'un sunduğu ekosistem özelliklerini göz önünde bulundurun. Hangi markanın size daha uygun olduğuna karar verin.
- İnceleme ve Kullanıcı Yorumları: İki cihaz hakkında çeşitli incelemeleri okuyun ve kullanıcı yorumlarını araştırın. Bu, cihazların gerçek dünya performansı hakkında daha iyi bir fikir edinmenize yardımcı olabilir.
Dediğim gibi iki cihazda premium özelliklere sahip. Göz aşinalığı vs vs birçok durum araya giriyor bana soracak olursanız s23 almanızı tavsiye ederim fakat bu tamamen sizin tercihiniz olduğu için kesin kararı sizin vermeniz gerekmekte.Ben xiomi sevenlerdenim root ve sayre sorun sıkıntı olmadan hallediliyor ama Samsung bu yönden katı 1 defa root attiysan o cihaz da root atıldı diye kalıyor buda gerek servis gerek online yardımlarda yardım kişiyi gibi işlemlere tabi kalabilyor
Bende o taraftarim sadece şarj ve root sıkıntı Samsungda 45w çok hızlı değil şuan 120w var bu cihazda isim olsa dahi 10 dakikada nerdeyse %70 lerde oluryorDediğim gibi iki cihazda premium özelliklere sahip. Göz aşinalığı vs vs birçok durum araya giriyor bana soracak olursanız s23 almanızı tavsiye ederim fakat bu tamamen sizin tercihiniz olduğu için kesin kararı sizin vermeniz gerekmekte.
Dostum eğer bu söylediklerin cidden senin için bir sorun ise o zaman Xiaomi alabilirsin pek bi performans kaybı yaşanmıyor. rahatca root atabilirsin bu sayede. Şarj konusuna gelirsekte kendi kullandığım telefon 65 volt şarj ile çalışıyor ve 30 dakikada şarjı doluyor gerçekten hayat kurtarıyor bazen.
Yüzde 5 kadar çok birşey fark etmez o yöndens23 ün işlemcisi daha iyi diye b iliyorum bennnn
Kaç dk sıfır 100 oluyorS23 ultra kullanıyorum hiçbir eksiği yok her şeyiyle mükemmel bir cihaz
Kararisizm Samsun'da en son s8plus jullanmistim ozaman s9 yeni çıkmıştıKesin xiaomi al benim favrori markam samsungu pek sevmıyorum çünkü yıllar önce samsungun en son çıkardığı ve sürekli her yerde reklamını yaptığı bir telefonunu almıştım bayağı kötüydü xiaomi daha iyi şarjı daha iyi gidiyor daha az hata var ve uzun yıllar kullanabilirsin kesinlikle xiaomi al ben bi ara samsungun tuşlu telefonunu almıştım hiç memnun kalmadım tuşlu telefonu bile kötü
Direnç olayı yüzünden emin olamadim temiz iş yapan olmassa cihaz kameradan çöp oluyorTabikide %100 Mi 13 Ultura Bence
s23 ultranın kalemi mi wardı warsada ektra bir avantaş resmi e evrak islerinde işe yarar benim o tarj işlerim yokSamsung'un S serisi gayet başarılı ve kaliteli bir seri. Gerek kamerası olsun gerek performans olsun hiç bir eksik aratmıyor ve kalemi vs. de var. Bence mantıklı olan S23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?