⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Arkadaşlar merhaba, Samsung S24 Ultra yurt dışı telefon almayı düşünüyorum. 30 bin TL civarında. Orijinal kayıtlı cihazlar 60-70 bin TL arasında. Araştırmalarım sonucunda, server kayıt olabileceği yazıyor. S24 yurt dışı telefonlarda orijinal almak mı mantıklı yoksa yurt dışı alıp server kayıt yaptırmak mı? Şu an yurt dışı olarak telefonu alsam 4 ay yasal olarak kullanım hakkım var. Ocak ayından itibaren de 8 ay yasal olarak kullanım hakkım olacak. Ne yapmam lazım? Bu işlerden anlayan veya bu işlemleri yapmış olanlar var ise yardımcı olursa sevinirim.
Server kayıt konusuna gelecek olursak, güvenilir birini bulup server kayıt yaptırın sonucuna ulaştım.
Diğer sonuç ise cpid diye bir server kayıt sitesi var, evde telefonu bilgisayara bağlayarak yapılabiliyor. $220 ücreti var.
Server kayıt konusuna gelecek olursak, güvenilir birini bulup server kayıt yaptırın sonucuna ulaştım.
Diğer sonuç ise cpid diye bir server kayıt sitesi var, evde telefonu bilgisayara bağlayarak yapılabiliyor. $220 ücreti var.
Moderatörün son düzenlenenleri: