Microsoft, Emoji Tuşlu Yeni Klavye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
:yazı:

Merhaba değerli forum sakinleri microsoft, Yeni klavyelerini duyurdu klavyelerin en büyük özelliği klavyede emoji tuşlarının olması yani şöyle söyleyeyim bir tuş kombinasyonu ile emoji sekmesi açıyorsunuz. Emojiler klavyenin üzerinde değil :) bu konumda sizlere ben emoji olayını tanıtmak istedim. Direk tanıtmaya geçeyim fazla teknik özellik den bahsetmeyeceğim. Fiyatını da belirteceğim. Gelelim bu emoji sistemi nasıl çalışıyor.
Klavyede bir özellik daha bulunmakta klavyede bulunan office tuşuna basarsanız office programları açılmaktadır. Zaten klavyenin amacı yazı yazanlar offiste kullananlar için yapılmış. Mesela klavyede kısayollar ile word programını açabilirsiniz. Bunun için ( office tuşu + W ) Tuşuna basarak word programını açabilirsiniz. Emoji listesini açmak isteyen arkadaşlar ise ( Windows + Nokta ) tuşuna basar bu işlem windows 10'un emoji sistemini tetikliyor. Klavye bu kadardı gelelim klavyenin fiyatına arkadaşlar.

59,99 dolar ( 347,46 Türk Lirası )

:resim:

sss.jpg

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Microsoft Samsung ile Birleşme Aşamasında Zaten Çoğu Samsung Özelliği Microsofta Entegre Ediliyor

╰☆☆ ☆☆╮JUSTTEK ╰☆☆ ☆☆╮
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ne alaka Emoji ne gerek var emojili klavyeye zaten emeoji var

tenor.gif

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
60 Dolar vermek yerine kendim açarım daha iyi 350 liraya artık bir mekanik klavye alabilirsiniz

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
:yazı:

Merhaba değerli forum sakinleri microsoft, Yeni klavyelerini duyurdu klavyelerin en büyük özelliği klavyede emoji tuşlarının olması yani şöyle söyleyeyim bir tuş kombinasyonu ile emoji sekmesi açıyorsunuz. Emojiler klavyenin üzerinde değil :) bu konumda sizlere ben emoji olayını tanıtmak istedim. Direk tanıtmaya geçeyim fazla teknik özellik den bahsetmeyeceğim. Fiyatını da belirteceğim. Gelelim bu emoji sistemi nasıl çalışıyor.
Klavyede bir özellik daha bulunmakta klavyede bulunan office tuşuna basarsanız office programları açılmaktadır. Zaten klavyenin amacı yazı yazanlar offiste kullananlar için yapılmış. Mesela klavyede kısayollar ile word programını açabilirsiniz. Bunun için ( office tuşu + W ) Tuşuna basarak word programını açabilirsiniz. Emoji listesini açmak isteyen arkadaşlar ise ( Windows + Nokta ) tuşuna basar bu işlem windows 10'un emoji sistemini tetikliyor. Klavye bu kadardı gelelim klavyenin fiyatına arkadaşlar.

59,99 dolar ( 347,46 Türk Lirası )

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 25164
güzelmiş ama gereksiz

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
googleye emoji yazıyorsun 60 dolar vermiyorsun xd
Çok Gereksiz Her Yerde Varken Gidip Daha Ucuza Mis Gibi Klavye Alırım Daha İyi

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Çok pahalı

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
güzel olmuş ama sade biraz

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Microsoft herzaman bir numaradır gözümde,ürünleri çok konforlu ve sağlam. Mc 2000 kullanıyorum,çok memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...