14 May 2024 #1 cexxz5862 Onaylı Üye Katılım 11 Nis 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 5 6 HİZMET YILI Önceden burada konusu açılmış. Denilenleri yaptım. 1000 Mbps internet var. 40-60 arası çekiyor. DNS falan değişsem, bir şey yapsam veya bunun çözümünü bulmuş birisi var mı? Yardımcı olabilir mi? Moderatörün son düzenlenenleri: 15 May 2024
Önceden burada konusu açılmış. Denilenleri yaptım. 1000 Mbps internet var. 40-60 arası çekiyor. DNS falan değişsem, bir şey yapsam veya bunun çözümünü bulmuş birisi var mı? Yardımcı olabilir mi?
Çözüm cexxz5862 15 May 2024 Windows 11 İçin Çözüm Şeklim 1. Windows Update Girin 2. Gelişmiş Seçenekler 3. Teslim İyileştirme 4. Diger Bilgisayarlardan İndirmelere İzin Veri Kapali Yapin ( Çogu Kişi Açin Demiş ) Ben Kapadim 5. Sonra Tekrar 1 Sayfa Geri Gelip Gelişmiş Seçeneklere Tikladim Ordaki Karşi Yükleme Ayarlarini Sonlara Dayadim 6. Defenderi Kapattim 7. Nord VPN Açip Romanyaya Baglandim
Windows 11 İçin Çözüm Şeklim 1. Windows Update Girin 2. Gelişmiş Seçenekler 3. Teslim İyileştirme 4. Diger Bilgisayarlardan İndirmelere İzin Veri Kapali Yapin ( Çogu Kişi Açin Demiş ) Ben Kapadim 5. Sonra Tekrar 1 Sayfa Geri Gelip Gelişmiş Seçeneklere Tikladim Ordaki Karşi Yükleme Ayarlarini Sonlara Dayadim 6. Defenderi Kapattim 7. Nord VPN Açip Romanyaya Baglandim
15 May 2024 #2 Erenyx Süper Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 987 Çözümler 203 Tepki puanı 236 Ödüller 8 Yaş 23 8 HİZMET YILI Önce modem kapa aç yapıp bi speedtest yapmanızı öneririm halen 40 60 bandında alıyorsanız. Servis sağlayıcınızla görüşmeniz gerekiyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
Önce modem kapa aç yapıp bi speedtest yapmanızı öneririm halen 40 60 bandında alıyorsanız. Servis sağlayıcınızla görüşmeniz gerekiyor.
15 May 2024 Konuyu başlatan #3 cexxz5862 Onaylı Üye Katılım 11 Nis 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 5 6 HİZMET YILI Windows 11 İçin Çözüm Şeklim 1. Windows Update Girin 2. Gelişmiş Seçenekler 3. Teslim İyileştirme 4. Diger Bilgisayarlardan İndirmelere İzin Veri Kapali Yapin ( Çogu Kişi Açin Demiş ) Ben Kapadim 5. Sonra Tekrar 1 Sayfa Geri Gelip Gelişmiş Seçeneklere Tikladim Ordaki Karşi Yükleme Ayarlarini Sonlara Dayadim 6. Defenderi Kapattim 7. Nord VPN Açip Romanyaya Baglandim Son düzenleme: 15 May 2024 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Windows 11 İçin Çözüm Şeklim 1. Windows Update Girin 2. Gelişmiş Seçenekler 3. Teslim İyileştirme 4. Diger Bilgisayarlardan İndirmelere İzin Veri Kapali Yapin ( Çogu Kişi Açin Demiş ) Ben Kapadim 5. Sonra Tekrar 1 Sayfa Geri Gelip Gelişmiş Seçeneklere Tikladim Ordaki Karşi Yükleme Ayarlarini Sonlara Dayadim 6. Defenderi Kapattim 7. Nord VPN Açip Romanyaya Baglandim
15 May 2024 #4 hilecibra H Onaylı Üye Katılım 1 May 2024 Mesajlar 61 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 26 2 HİZMET YILI internetten bir dosya ve oyun indirirken sadece kendi download hızını değil karşı sunucunun da hızı önemli sistemde yoğunluk vardır yüksek ihtimalle Oyla 0 Olumsuz oyla
internetten bir dosya ve oyun indirirken sadece kendi download hızını değil karşı sunucunun da hızı önemli sistemde yoğunluk vardır yüksek ihtimalle