Oyunlarda Ping Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba.
Şunu eklemek istiyorum, Doğru bölümde ve ya Bölümle alakasız bir konu olabilir (ve ya önceden açılmış bir konu) Bunun için özür dilerim.

2 gün öncesine kadar ne bir kasma ne de ping vardı, bir anda pingim arttı. Oyun oynatmayacak kadar fazla pingim var. (500-650 arası değişiyor.) Baya bir araştırma yaptım. Bu konunun çözümünü yazmak isterdim şu an ama maalesef ki sorununu açıyorum. Yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler.
NOT: Cmd ayarları (ipconfig - ping vs.) Ayarları işe yaramıyor, Modem kapatıp açmak işe yaramıyor, DNS ayarları değiştirmek işe yaramıyor.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
arka Planda Çalışa Programları Devre Dışı Bırat ör Bu Resimdekiler Gibi azda olsa Fayddası Olur
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
ozmana İnternet Firman Salıcısı Kimse Arıyosun Kardeşim Diyosunki Ben Böl böle Sıkıntılarım Var Atıyorum adamlar Sana Anlaşma yaparken 100Mb Le Anlaşmışınzsır Sen 10mb net Alıyosundur yani İnternet saglıcısınla Ara Konuş

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Arıyosun internet sağlayıcısını ana avrat sövüyosun 5dk sonra eski haline dönüyo, best taktik ez girl qq

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kanka bak ben şöle yapıyordum interneti kapattırcağımı söyleyip 1 gün internetsiz kalıyordum ve onlarda mesela paketim 50 mbs 75 mps için 2 ay şukadar parayı verin sonra sizden şukadar para alıcaz derlerdi ve 75 mbs 100 tl ise örnek bu şimdi fiyatını hatırlamıyorum ben 50 tlye kullanıyordum xd 1

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba.
Şunu eklemek istiyorum, Doğru bölümde ve ya Bölümle alakasız bir konu olabilir (ve ya önceden açılmış bir konu) Bunun için özür dilerim.

2 gün öncesine kadar ne bir kasma ne de ping vardı, bir anda pingim arttı. Oyun oynatmayacak kadar fazla pingim var. (500-650 arası değişiyor.) Baya bir araştırma yaptım. Bu konunun çözümünü yazmak isterdim şu an ama maalesef ki sorununu açıyorum. Yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler.
NOT: Cmd ayarları (ipconfig - ping vs.) Ayarları işe yaramıyor, Modem kapatıp açmak işe yaramıyor, DNS ayarları değiştirmek işe yaramıyor.

Hiç bir program açık değil iken, Ctrl+Shift+Esc ile görev yöneticisine gel. Performans sekmesine girip aşağıda Wi-fi bölümüne ulaş bilgisayarın kullandığı bir yer var mı gözlemle. İkinci olarak ping başka oyunlarda da var mı ? Son olarak ise cevap evet ise, servis sağlayıcının müşteri hizmetlerini ara diğer arkadaşların dediği küfür etmene gerek yok. Normal bir dil ile derdini anlat sıfırlama işlemi yapılabilir. DNS güncellenebilir yardımcı olurlar. Modem resetleme işlemini ya da modem arayüzü sayfasına erişip fabrika ayarlarına çekebilirsin bunlar çözüm olabilir sana

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kanka bak ben şöle yapıyordum interneti kapattırcağımı söyleyip 1 gün internetsiz kalıyordum ve onlarda mesela paketim 50 mbs 75 mps için 2 ay şukadar parayı verin sonra sizden şukadar para alıcaz derlerdi ve 75 mbs 100 tl ise örnek bu şimdi fiyatını hatırlamıyorum ben 50 tlye kullanıyordum xd 1
Güzel teknik, Bende aynısını yaptım 1 Gün internetsiz kaldım. Şöyle ki;
Net'imin sözleşmesi bitmiş, haliyle internet hızımı düşürmüşler, gidip konuştuğumda bunu öğrendim. Devam ederseniz aylık 80Tl fiyata çıkacağını söylediler, Kapatın diyerek fiyatı 45Tl 'ye düşürdüm. İşe yarıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...