Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:yazı:

Hepinize merhaba arkadaşlar. Bu konumda sizlere Microsoft Office'yi nasıl ücretsiz bilgisayarımıza indririz ve nasıl kullanırız onu anlatacağım.
Microsoft Office, bilindiği üzere uzun yıllardır hayatımızda 1 kez bile olsa kullandığımız programlardan biri. Bilindiği üzere Microsoft Office'nin yıllık ücretlendirmesi bi hayli yüksek. 479,99 ₺/yıl değerinde. Aylık ücretlendirmesi ise 47,99 ₺ /ay değerinde. Bu fiyatları unutun, size ücretsiz indirme seçeneklerini anlatacağım. Gelin başlayalım dostlar.
Microsoft Office 1989 yılında Microsoft şirketi tarafından geliştirilmiş bir ticari ofis-yazılım paketi. Okullarda falan da kullanılmakta. Microsoft Office, çoğumuzun bilgisayarında,tabletinde, akıllı telefonlarında sıkça kullandığı yazılım paketlerinden birisi. Microsoft Office'yi tek seferlik alırsanız 900₺ ödemek zorundasınız. Yıllık planları da üstte fiyatını verdiğim de bi hayli yüksek fiyat etiketine sahip. Ancak Microsoft Office uygulamalarını ücretsiz bir şekilde indirip kullanmak için bir kaç yöntem bulunmakta.

Yöntemler
1-) Microsoft Office'nin kendi sitesinden " 1 yıllık ücretsiz deneme " sürümünü başlatarak,
2-) Web sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde Microsoft Office uygulamalarını kullanma,
3-) Öğrenci, öğretmen iseniz Microsoft Office uygulamalarını ücretsiz indirebilme,
4) Tablet, akıllı cihazlarınızda bulunan ücretsiz Microsoft Office programlarını kullanmak.
Olarak sıralayabiliriz.
Yöntem 1-)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu kısımdan Microsoft Office'nin ücretsiz deneme sitesine girin.

Siteye girdikten sonra " 1 ay süreyle ücretsiz deneyin " butonuna basın.
Sizden kart bilgileri girmenizi vs isteyecek. Bilgileri girdikten sonra 1 aylık deneme sürümünüz kullanıma açılacak ve ücretsiz bir şekilde 1 ay boyunca Microsoft Office'ı kullanabileceksiniz.
Arkadaşlar, sizden kart bilgileri isteyecek bu normal hemen korkmayın param çekilir gibisinden rehavete kapılmayın. 1 aylık deneme süreniz henüz bitmemiş durumdayken iptal gerçekleştirmezseniz, Microsoft hesabınızdan Microsoft 365'in yıllık belirli bir fiyatını kartınızdan kesmekte. Paranızın kesilmemesini istiyorsanız, kart bilgilerinizi girerek 1 aylık deneme süresi başlattığınız hesabın üyeliğini iptal etmeniz gerekmekte. Ancak tedbir amaçlı 1,2 gün önce üyeliğinizi iptal edin ki kesme gibi durumlar yaşanmasın.

qqqqq.PNG

vvv.PNG

Geldik 2. yöntemimize dostlar.

Bu siteye girin oturum açın butonuna basın eğer yoksa kayıt olup giriş yapın.
Açılan sayfada Microsoft Office uygulamalarını internet sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde kullanabileceksiniz.

asc (1).PNG

sdad.JPG

SDFS.JPG

Kullanıcılar tarafından en sık ücretsiz kullanma yöntemi şüphesiz ki Office Live yöntemidir. 1₺ bile ödemeden Microsoft Office programlarını Microsoft hesabınız vasıtasıyla kullanabiliyorsunuz. Bilgisayar sürümünden hiçbir farkı'da yok. Office Live, her işinizi göreceğiniz Office programlarını bünyesinde barındırmakta. ( Excel,Word,Powerpoint vb.)

Yöntem 3 dostlarım.

Bu siteye gidin. Ardından Okul e-posta adresinizi girin diye karşınıza boşluk çıkacak. Oraya okulunuzdan temin aldığınız e-posta adresini girin. Ardından öğrenci iseniz öğrenci öğretmen iseniz öğretmen seçeneğini seçin . Artık Microsoft Office'yi ücretsiz bir şekilde kullanabileceksiniz.

memory.JPG

Şuanki günümüzde neredeyse tüm akıllı cihazlarda Office programları kullanıcıların karşısına kurulu bir şekilde çıkıyor. Office'ın programları telefonunuzda veya tabletinizde yoksa, Play Store ve App Store platformları üzerinden Microsoft Office uygulamalarını ücretsiz indirebilirsiniz. Eğer bilgisayarınız yoksa, internet kullanımınızda kısıtlı ise basit işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.

Buradan indirebilirsiniz.

Bunların yanı sıra ücretsiz sahip olacağınız Microsoft Office alternatifleri neler?

1-)
LibreOffice
2-) Google Dökümanlar
3-) Apple iWork

Eğer internete erişiminiz sürekli olmuyorsa, Microsoft Office programlarına ücretsiz bir şekilde sahip olamıyorsanız, Windows ve Mac işletim sistemi bilgisayarlarınızda kolay bir şekilde kullanabileceğiniz alternatifte mevcut. Ücretsiz bir şekilde Microsoft Office programlarını kullanabilirsiniz.

1-) LibreOffice

libreoffice.JPG

The Document Foundation tarafından geliştirilmiş olan piyasaya ilk sunulma tarihi 2011 yılı ofis yazılımı setidir. Ayrıca açık kaynaklı bunun yanı sıra ücretsiz ofis yazılımları setini kullanıcılara sunuyor. LibreOffice'ı Microsoft Office programlarının (excel,word,powerpoint vb.) ücretsiz altenatifi diyebiliriz. Programda Türkçe dilini de desteklemesi bi hayli hoş. Bu program sayesinde belgelerinizi Microsoft Office harici ücretsiz bir şekilde düzenleme imkanına sahipsiniz.

2-) Google Dökümanlar

google.JPG

Aynı Office Live gibi internet üzerinden dosya görüntüleme uygulaması. Microsoft Word'un özelliklerinin bir çoğunu kullanıcılarına sunmakta.

3-) Apple iWork

iwork.JPG

Mac, iPhone, iPad cihazları için tasarlanmış olan ücretsiz Office uygulamaları birarada olan Apple iWork uygulaması, tüketicilerine ücretsiz bir şekilde belge düzenleme uygulamalarını sunmakta. Bunun yanı sıra Windows kullanıcıları da verdiğim linke tıklayıp kullanabilir.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
teşekkürle yararlı paylaşım olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güzel paylaşım ama sonuç olarak belli bir süre boyunca kullanıcaz süresi dolduğunda tekrar ücret talep edicekler :)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bilgilendirdiginiz için teşekkürler

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
ben direk pro yu indirip .bat la XD yaptım
ama illa yasal olsun diyorsanız konu iyi o okul mailini bilmiyordum mesela !

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Gerçekten işime çok yaradı çok sağolasın güzel bir anlatım olmuş.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Gerçekten çok yararlı bir paylaşım çok işime yarayacak.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
1 Yıl az bir süre değil hemen alıyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
It's useful, but I prefer to use hack software to hack it directly

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
güzel konu olmuş eline sağlık kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Toplu cracklı kurulumlar mevcutken neden para vereyimki.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu tarz işimize yaricak daha fazla paylaşım lutfen ..

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Pandemi zamanı tam işime yarayacak bir şey olmuş silip silip geri yüklemekten yılmıştım eline sağlık

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İşe yarayacak bilgi eline emeğine sağlık

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum çok güzel bir konu olmuş
Ama bende office 2020 ve 365,bulut gibi olan sürümlerini tek full sürüm indirdim masaüstüne
bu şekil de kullanıyorum :D
Post automatically merged:

windows 10 pro indirdim ben
Ne güzel işte :mum:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...