Yok be yalan değilyalan be olum inanma hangi oyun şirketlerini satın alıyor kolay mı o kadar
Evet öyle gözüküyor gözümüz harbiden yollarda kaldıGüzel olmuş bence daha iyi cod serisi görecez gibi
Umarım şu wow türk lirası üzerinden alınır da alır oynarız ya yıllardır almak istiyorum pahalı diye alamıyorumBüyük bir bütçe ve büyük bir yatırım bakalım ileride ne olacak
ya kesinlikle planlama vardır boş boş aldığını düşünmüyorumMicrosoft sağlam bir firma. Böyle bir şeye kalkıştıysa bodoslama değil, planlı olduğu içindir. Umarım oyun sektöründe iyi şeylere imza atarlar. CoD serisinin PS'den çekilmesi Playstation markasını bitirebilir. O yüzden Sony ne yapacak onu merak etmekteyim.
Aynen bence de yoksa koskoca Microsoft aldığı sirketler batıyor vs diye almadıya kesinlikle planlama vardır boş boş aldığını düşünmüyorum
Yalan mı? Dostum manyak mısın tüm herkes bunu konuştu ve Activision doğruladıyalan haber diyorlar
Kim diyor bunuyalan haber diyorlar
Valla Microsoftun işi hiç belli olmaz dostumCod gibi her yıl çıkan bir oyun xbox exclusive yapmazlar bence şirketin asıl para kaynağı o
Valla adamlar yapti yapacağını usta şu wowu diablo 3 u türk lirasiyla satsinlar da baska isteğim yoköyle bir şey mümkün değildir bence hocam
olur hocam o da olurValla adamlar yapti yapacağını usta şu wowu diablo 3 u türk lirasiyla satsinlar da baska isteğim yok
Kaç yıldır bekliyorum be fakirlikten artık oyun oynamak hayal olduolur hocam o da olur![]()
TR genci anlık hocamKaç yıldır bekliyorum be fakirlikten artık oyun oynamak hayal oldu
Yok kanka anlaşmalar olduğu gibi devam edicekmis 2-3 oyun daha gelecekmiş PlayStation a sadece Xbox a özel olmiycakmis bu güzel olduCod gibi her yıl çıkan bir oyun xbox exclusive yapmazlar bence şirketin asıl para kaynağı o