Microsoft Store dahil hiçbir microsoft programı açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
forza aldım indirdim oynuyodum sonra tüm dlclerin inmediğini gördüm fakat inmişti bende oyunun kurulu olduğu dosyayı kırdım ve açtım baktım çıktım bidahada microsoft store , hesap makinesi , forza tarzı şeylere girememeye başladım bi yolu varmı yardım edin
not: konunun nereye açılcağını tam anlayamadığım için buraya açtım

░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
"Kırdın" derken neyi kast ettiniz ? Windows uygulamalarının dosya konumunu mu buldunuz ?
Dosya konumunu bulsanız bile birşey değişmeyecektir. Başka bir sorun olabilir. Girer girmez atıyor mu yoksa bir hata kodu felan veriyormu ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
"Kırdın" derken neyi kast ettiniz ? Windows uygulamalarının dosya konumunu mu buldunuz ?
Dosya konumunu bulsanız bile birşey değişmeyecektir. Başka bir sorun olabilir. Girer girmez atıyor mu yoksa bir hata kodu felan veriyormu ?
dosyaları buldum ve açtım baktım açtığımdan beri açılmıyor uygulamalar sadece küçük logolu hali gelip 2 sn sonra kapanıyor

░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dosyaları buldum ve açtım baktım açtığımdan beri açılmıyor uygulamalar sadece küçük logolu hali gelip 2 sn sonra kapanıyor
Bu başka bir sorun da olabilir Format atmanı öneririm ama ondan önce yapabileceklerin şunlardır ;
CMD 'yi Yönetici olarak çalıştırıp ;
1 - dism /online /cleanup-image /restorehealth
2 - sfc /scannow
3 - Yeniden başlatın. Uzun sürebilir sabırla bekleyin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
windows defenderi falan kapattıysan o yüzden oluyor aynısı bende de var dı format attım defenderi kapatmadım şuan gayet normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...