Microsoft, Surface PC'ler İçin Aygıt Yazılımı Güncellemesi Desteğini 6 Yıla Çıkardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

Microsoft, Surface PC'ler İçin Aygıt Yazılımı Güncellemesi Desteğini 6 Yıla Çıkardı

Adsız tasarım (5).png

Microsoft, 1 Ocak 2021 tarihinde veya sonrasında piyasaya sürülen Surface PC'ler için en az altı yıl boyunca sürücü ve donanım güncellemesi sağlayacağını duyurdu. Bu değişiklik, Surface Pro 7 Plus, Surface Laptop 4, Surface Pro 8, Surface Laptop Studio, Surface Go 3, Surface Pro X Wi-Fi, Surface Laptop SE, Surface Laptop Go 2, Surface Laptop 5, Surface Pro 9, Surface Studio 2 Plus, Surface Go 4, Surface Laptop Go 3 ve Surface Laptop Studio 2 gibi cihazları da kapsıyor. Microsoft'un bu hamlesi, Google'ın 2021 veya sonrasında piyasaya sürülen Chromebooklara 10 yıl boyunca otomatik güncelleme sağlama kararına kıyasla biraz daha az cömert olsa da, teknoloji şirketlerinin ürünlerinin ömrünü uzatmak için alabileceği önemli bir adım olarak görülüyor. Microsoft'un bu değişikliği yapması, kullanıcıların Surface PC'lerini daha uzun süre kullanmalarına ve daha fazla değer elde etmelerine olanak tanıyor. Ayrıca, bu değişiklik, Surface PC'lerin çevresel etkisini azaltmaya yardımcı oluyor.​

nothing
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ilk defa görüyorum surface pcleri :D

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
microsoftun dizüstü bilgisayar modelleri oldugunu bile yeni öğreniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...