Mid Laner Tier LIST

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
fizz s++ tier
Post automatically merged:

kha mid de çk güçlü

değişik midler var aga nunu falan

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
liste için saol vlad oynuyorum artık duomla beraber 2v8 atıyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tek taşıcaksan tabiki diana syndra arasında dolanılabilir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Neeko ve Brand 1v9 konusunda sıkıntılı olmaz mı sanki çok tecrübem yok ama bana öyle geldi.

Rookie Mafia
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 48042

3. Tierdeki bazı heroları üste almamamın sebebi belirli durumlar harici cidden 1v5 atamıyorlar
Azir ve Ryze azıcık tecrübe ile oyun taşıyacak şampiyonlar değil hele hele Azir hiç değil, oyun da ki oynanması en zor karakterler arasında yer alır ve adam akıllı oynayanı çok az var. Diamond elo da bile çok güzel oynanmıyor ancak chall elo da düzgün oynayanı bulursun. Gelelim Ryze babaya, bir çok kişi onunla nasıl farm alınacağını, manasını nasıl kontrol edebileceğini ve tf de nasıl pozisyon alması gerektiğini bilmiyor. Kassaddin zaten genel itibari ile lane de ezilen bir şampiyon, lane de ezilmeden durabilen yine çok az kişi var. Lissandra ise 3. sırada yer alması gereken bir şampiyon, eskisi kadar güçlü değil Lissandra öyle tek başına taşıyamıyor, Benim görüşlerim bu şekilde.

Remember remember the 5th of november
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Azir ve Ryze azıcık tecrübe ile oyun taşıyacak şampiyonlar değil hele hele Azir hiç değil, oyun da ki oynanması en zor karakterler arasında yer alır ve adam akıllı oynayanı çok az var. Diamond elo da bile çok güzel oynanmıyor ancak chall elo da düzgün oynayanı bulursun. Gelelim Ryze babaya, bir çok kişi onunla nasıl farm alınacağını, manasını nasıl kontrol edebileceğini ve tf de nasıl pozisyon alması gerektiğini bilmiyor. Kassaddin zaten genel itibari ile lane de ezilen bir şampiyon, lane de ezilmeden durabilen yine çok az kişi var. Lissandra ise 3. sırada yer alması gereken bir şampiyon, eskisi kadar güçlü değil Lissandra öyle tek başına taşıyamıyor, Benim görüşlerim bu şekilde.
Lissandra gerek erimemesi gerek hasarı ve yeni pasifi ile low eloda 1v9 atabilen bir hero bence ayrıca düşük eloda (silver-gold) çok iyi ryze ve azir otplere denk geldim kassadin ise 6 levelden sonra kaybetme olanağı olmayan bir hero tabii eğer 6'ya kadar çok ölmediysen

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
otp brand olarak en doğru yere koymuşsun kanka aynen öyle tecrübe ile taşınabilir

Rookie Mafia
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lissandra gerek erimemesi gerek hasarı ve yeni pasifi ile low eloda 1v9 atabilen bir hero bence ayrıca düşük eloda (silver-gold) çok iyi ryze ve azir otplere denk geldim kassadin ise 6 levelden sonra kaybetme olanağı olmayan bir hero tabii eğer 6'ya kadar çok ölmediysen
Lissandra 1v9 da ölmeme gibi bir şansı olmayan bir şampiyon çünkü yapabilecekleri kısıtlı, hasarı çok yetersiz kalıyor. Mesela Vayne güzel oynayanın elin de canavara dönüşür, bunun 2 sebebi var 1. olanı aşırı yüksek ve devamlı hasarı 2. olanı kite atabilme özelliği. Lissandra sürekli çok yüksek bir hasar atamıyor maalesef Vayne gibi bu da onun yapabilecekleri ve tf de indirebilecekleri kişilerin sayısını düşürüyor. Düşük elo da görmüş olduğun Azir ve Ryze otpler aşırı yüksek ihtimalle smurf hesaplardır. Çünkü aşırı güzel oynayan bir Azir oyuncusu veya Ryze oyuncusu o elo da takılmaz. Kassadin 6 değil 11 lvl den sonra iş yapabilen bir şampiyon, eğer karşı taraf sana ct atmıyorsa ve oyun bilmeyen birisi varsa 11 lvle kadar killeri toplayarak kasılıp oyun taşıyabilir. Lakin burada dikkat etmemiz gereken konu ya karşı taraf çok kötü oynayacak ya sen aşırı iyi oynayacaksın, yokksa Kassadin 11 lvle kadar safe kalmak zorunda olan bir şampiyon en fazla roam falan yaparken kill alabiliyor.

2 fırt cekenin nesi El Chapo
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka bunlar zaten tam olarak her oyunda olan herolar hiç şaşmaz :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kata oynarken klavyeye kafa at penta atıyorsun zaten çok doğru liste :rem:

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Talon Fizz gibi hareketli şampiyonlar oyunu domine edebilir . Tasımak için uygun

Üye
5 HİZMET YILI
sc ilemi oynanması gereken şampıyonlar bunlar benim için harika olurdu ben birkaç aydır kullanıyorum az çok biliyorum hangi karakterler

Üye
5 HİZMET YILI
brand çok bozuk bi çar bana göre tf lerde özellikle düşük eloda inatla iç içe giren bi rakibe karşı çok etkili bi çar xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...