Mid mainlere soru; Yone mi Yasuo mu? Hangisini tercih etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yone kanka yonenin e si gölge bırakıyor o çoğu fightta kurtarıyor combosunuda bilirsen tek atıyosn zaten sırf e skili için yone derim sana gölgeyi koyarsın bi yere adamı dürtüp kaçarsın bazı anlarda çok işe yarıyor kule altı girecekken falan yone derim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Mid Lane hiç oynamadım ve oraya da bir hero seçmek istiyorum. Şuan ikisinden birini açabilirim sadece. Oyuna yeni başladım. Sizce hangisini tercih etmeliyim hangisi daha kolay?
Gir çık gibi bir saldırı yapmak istiyorsan yasuo fakat fightda sürekli hasar verip devam edicem diyorsan yone diyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Erken oyunda Kesinlikle yasuo daha güçlü saldırı hızı ve statlar yönünden.Ama yone en azından savaşçı çizmesi bide ufak bir saldır gücü itemi olması yeterlı ama bana göre yasuo çok daha zevkli kasarsan tam kasıyorsun yoneyi 1 kere kesince lanei yok edebiliyorsun azcık biliyorsan

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
midde oynamak için yone daha mantıklı mekanikleri daha kolay ve takım savaşlarında daha güçlü

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kolay bir şampiyon arıyorsan ikisinden de uzak dur. Hem yasuo hem yone high apm ister. Yani oyun içi tıklamaların fazla ve hareketlerin çok hızlı olmalı.
Script ile oynayacaksan yone derim

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Oyuna yeni başladıysanız ve daha önce orta koridorda oynamadıysanız, daha kolay bir şampiyon ile başlamak en iyisidir. Annie, basit bir yetenek setine sahip ve orta koridorda çok güçlü olabilen yeni oyuncular için iyi bir seçimdir. Ayrıca, uzun menzilli yetenekleri olan ve takım savaşlarında çok etkili olabilen Lux'u deneyebilirsiniz. Her iki şampiyon da oldukça kolay öğrenilebilir ve orta koridorda etkili olabilirler.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yasuo tabii ki seçenekleri daha fazla çarın eq flash beyblade air blade falan filan yonede sadece flash q ultı falan var

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yone ultıyı cok sacma yere atıyor bence yasuo hem exploitte var sc ile oynıcaksan efsane kardesim denemlisin

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yone, R'sinden ötürü takım savaşlarında daha etkili bir karakter. Ek olarak Yone ile engage de atabiliyorsun, Yasuo'da böyle bir şey yok. Birisi havaya savrulmadığı sürece pek bir işe yarayamıyorsun.

Koridorda Yasuo vur-kaç yapabildiği için daha üstün. Eğer dürtülmezse ve kafa kafaya girerlerse Yone alır.

Karşı ormancı baskını gibi durumlarda Yone daha rahat kaçabiliyor. Yasuo'da kaçma mekaniği yok.

Sonuç: Yone > Yasuo

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
lig atlamak istiyorsan yone yok ben eğlenmek için giriyorum diyorsan yasuo oynamak daha keyifli

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bence yone daha iyi çünkü e skilli sayesinde girip çıkabiliyorsun yasuoda bu pek mümkün değil bir stun yersen ölürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...