Onaylı Üye
bence yone modifiyeli yasuo gibi yenisi her zaman daha iyi iş yapar
bence yone çünkü e sinin vurduğu gerçek hasar çok saçma hele 2 tane savunma itemi dizdiğin bir build tercih ettiysen ölümsüzlüğünü ilan ettin demektir hem çok fazla damage çıkar hemde hiç bir şekilde ölmezsin (15 saniye cc yemediğin sürece)Mid Lane hiç oynamadım ve oraya da bir hero seçmek istiyorum. Şuan ikisinden birini açabilirim sadece. Oyuna yeni başladım. Sizce hangisini tercih etmeliyim hangisi daha kolay?
fizzMid Lane hiç oynamadım ve oraya da bir hero seçmek istiyorum. Şuan ikisinden birini açabilirim sadece. Oyuna yeni başladım. Sizce hangisini tercih etmeliyim hangisi daha kolay?
Mid Lane hiç oynamadım ve oraya da bir hero seçmek istiyorum. Şuan ikisinden birini açabilirim sadece. Oyuna yeni başladım. Sizce hangisini tercih etmeliyim hangisi daha kolay?
ikisinin zorlugu da yakın birbirine daha safe oynamak istiyorsan yone, pata küte oynucaksan yasuo tercihimdirMid Lane hiç oynamadım ve oraya da bir hero seçmek istiyorum. Şuan ikisinden birini açabilirim sadece. Oyuna yeni başladım. Sizce hangisini tercih etmeliyim hangisi daha kolay?