karamsar
Uzman Üye
Hocam onları zaten paylaşan arkadaşlar var onlara bakabilirsin bugün bir sürü config ayarı gördüm aralarından arakladığımda oldu açıkça konuşmak gerekirseYa kanka heroların script ayarlarından daha önemlisi delay ve farm ayarlarını paylaşırsan daha makbul olur
Dostum peki şuan bi arkadaşın config ayarını aldım ama çizgiler açık galiba açsam atar mı şuan oyundan?Hocam onları zaten paylaşan arkadaşlar var onlara bakabilirsin bugün bir sürü config ayarı gördüm aralarından arakladığımda oldu açıkça konuşmak gerekirseama tabi en iyi ayar zor bulunur onu kendine göre ayarlaman lazım.
Bir konuda okumuştum girdiğin oyunda açarsan atmaz fakat diğer oyunlarda atar bence açma sorun çıkabilir.Dostum peki şuan bi arkadaşın config ayarını aldım ama çizgiler açık galiba açsam atar mı şuan oyundan?
reis bi özele bak be kurban olayım yardıma ihtiyacım var sc konusunda bilgili hiç kimse yardım etmiyor banaÖnceki konumu hatırlarsanız arkadaşlar Adc için script ayarlarımı paylaşmıştım. Bu sefer Mid heroları için paylaşım yapacağım. İstediğiniz heroları ankette seçerek belirtebilirsiniz. İsterseniz yorum olarakta belirtebilirsiniz. Sizin isteğinize göre gelecek hepsi. Geçen ki konuda sizin isteyipte paylaşamadığım ya da siz istemeyipte paylaştıklarım olmuştu. O yüzden bu konuda sadece siz seçiyorsunuz ben paylaşıyorum. Takipte kalın
Discord varsa yaz hocam yardımcı oluyum dc: Samuel Derler#7014reis bi özele bak be kurban olayım yardıma ihtiyacım var sc konusunda bilgili hiç kimse yardım etmiyor bana
Paylaşacağım.Bu kadar kısa sürede olacağını beklemiyordum en çok xearth lb velkoz gibi heroları merak ediyorum oyun sonun da oldukça güçlü oluyorlar
ekliyorum ama bi 30 dk ya konuşalım hocam ekliyorum şimdi maçtayım daDiscord varsa yaz hocam yardımcı oluyum dc: Samuel Derler#7014
Paylaşacağım.
Tabi hocam iyi oyunlar.ekliyorum ama bi 30 dk ya konuşalım hocam ekliyorum şimdi maçtayım da
istek atımda kabul etmemişsin dahaTabi hocam iyi oyunlar.
Takipte kal hocam paylaşıcam.
Anlaşıldı.SYNDRAçok kırık, karşı oyun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?