Midasbuy hacklenebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Selamlar çok merak ediyorum bu midasbuy şirketi acaba hacklene bilirmi epin kodu üretile bilirmi mesela bir yerden epin satın alıyorsunuz sana direk kodu veriyor nasıl oluyor merak

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kanka hacklense sence epinmi üretirler

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
adamlar bunun cevabını kaç yıl önce vermişi

bknz:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hayranlık duyuyorum bu işi yapanlara bi ara hobi olarak izliyordum penatrasyon testlerini

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Yok Hacklenmez Hackleneceğinide Düşünmüyorum

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hayranlık duyuyorum bu işi yapanlara bi ara hobi olarak izliyordum penatrasyon testlerini
Merhaba,
"Hiçbir sistem güvenli değildir" sloganı altında herkesin bildiği o by-pass edilmiş sistemlerin dışı da var yaşadığımız gezegende.
Bu işin içerisinde yıllardır bulunan bir birey olarak şunu unutmamanı öneririm. "Kandırılan ve aldatılan sistemler değildir, insanlardır. Makineleri belki bu dönemde kandırmak %60 seviyelerinde olabilir. Ancak bu oran sistem yapılanması otomatikleşmeye devam ettiği her geçen gün daha da azalmakta."
Bizlerin bilmesi gereken şey şu olmalı; insanların yarattığı mekanikler üzerinde açık bulunabilir. Fakat her geçen gün fazlasıyla gelişen "auto authentication" ile handmade sistemlerin bittiği ve auto up ile açık bulunamadığı gözlemlenebiliyor.
Bu yüzden sistemler üzerinde değil, insan tarafından üretilmiş sistem üzerinde açık bularak pentesting yapılabilir. Bir makine, bir insanın yapabileceğinden çok daha fazlasını yapar. Kontrol dışı hareket eden onlarca yapay zeka mevcut. Bunları araştırmanı şiddetle öneririm.
Eğer daha fazla bilgi edinmek ve kendinizi geliştirmek isterseniz. Özel olarak iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sonuçta sistem sloganımızda hiçbir sistem güvenli değildir that's the point

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...