Midjourney Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sistem metinsel ifadelerden ilham alarak yapay zekanın sanatın ve edebiyatın üzerindeki etkisini büyüleyici bir şekilde gözler önüne sermektedir. Aklınızdan tasarladığınız ya da hayal ettiğiniz, hayalini kurduğunuz bir şeyi birkaç kelime ile ifade ederek gerçek bir sanata dönüştürebiliyorsunuz. Sonucunda ise her bir detayı ayrı güzel olan ve ince ince işlenen bu resim karşısında şaşırmamak mümkün değil diyebiliriz. Ayrıca üniversite de grafik tasarım bölümü okuyanların baya bir işine yarayacağı gözükmektedir.

Haydi bir kaç örnek tasarımına bakalım.
460F4C38-BBF0-4BCC-A491-D624568AA63D.jpeg

Üye
3 HİZMET YILI
Güzel bilgi, nasıl kullanılabileceğini de ben ekleyeyim madem.

Öncelikle discord üyeliği gerekiyor. Sonrasında www.midjourney.com adresine girip discord ile giriş seçeneğini seçiyoruz ve açılan sayfada yetkilendir diyoruz. Daha sonra da https://discord.com/invite/midjourney adresinden discord sayfasına giriyoruz. Orada gerekli yönlendirmeleri sağlayıp kullanıma başlayabilirsiniz.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Güzel bilgi, nasıl kullanılabileceğini de ben ekleyeyim madem.

Öncelikle discord üyeliği gerekiyor. Sonrasında www.midjourney.com adresine girip discord ile giriş seçeneğini seçiyoruz ve açılan sayfada yetkilendir diyoruz. Daha sonra da https://discord.com/invite/midjourney adresinden discord sayfasına giriyoruz. Orada gerekli yönlendirmeleri sağlayıp kullanıma başlayabilirsiniz.
Devamini da ben getireyim o zaman
midjourney discord sunucusuna girdikten sonra
Newbies sunucularindan birine girip slash (/) koyup imagie seçeneği ile istediginiz resim için metoni yazabilirsiniz,ingilizce olması daha iyi olur

Daha önceden de bu konu ile ilgilu benim konum mevcut detaylı bir şekilde anlatımım bulunmakta 👍👍
➡️Midjourjey detaylı konu⬅️

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bu güzel bilgi için teşekkürler bilgim yoktu şahsen

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yapay zeka ile yazılan cümleye göre yapay resim çizdirme uygulaması

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bazen iyi çizebiliyorken bazende alakasız şeyler çıkabiliyor ama yinede güzel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...