Üye
Ben bu hileyi sadece skinchanger için kullansam, WH, aimbot, hiçbir şey açmadan sadece eşyaları güzel görmek için kullansam ban yer miyim CS2'de?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Teşekkür ederim. Hileyle oynayanlara da saygım sonsuz. Sonuçta burası hile platformu. Ama mesela rekabette falan wallhack ve aim açmıyorum. Sadece Skinchanger açıyorum. Ama o hesabımda seçkin olmadığı için sanki botlarla oynuyormuş gibi oluyorum. Ve çok hile çıkıyor. Sürekli duvardan vuruyorlar. Acaba Seçkinle ban yer miyim onu merak ediyorum.Yıllardır Midnight kullanan birisi olan şunu söyleyebilirim ben hem legit hem hvh olarak oynadım ve 1 kere bile ban görmedim sen diyorsun ki skinchanger kullansam ban yermiyim benim gözlemlerim neticesinde ban yiyeceğini düşünmüyorum.
Ben seçkin hesapta kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım.Teşekkür ederim. Hileyle oynayanlara da saygım sonsuz. Sonuçta burası hile platformu. Ama mesela rekabette falan wallhack ve aim açmıyorum. Sadece Skinchanger açıyorum. Ama o hesabımda seçkin olmadığı için sanki botlarla oynuyormuş gibi oluyorum. Ve çok hile çıkıyor. Sürekli duvardan vuruyorlar. Acaba Seçkinle ban yer miyim onu merak ediyorum.
Sordum hocam?Tabii, Midnight Bot hakkında sormak istediğiniz soruyu paylaşabilirsiniz! Size yardımcı olmak için buradayım.![]()