Midnight Bot Hakkında Bir Soru

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben bu hileyi sadece skinchanger için kullansam, WH, aimbot, hiçbir şey açmadan sadece eşyaları güzel görmek için kullansam ban yer miyim CS2'de?

Moderatörün son düzenlenenleri:
✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yıllardır Midnight kullanan birisi olan şunu söyleyebilirim ben hem legit hem hvh olarak oynadım ve 1 kere bile ban görmedim sen diyorsun ki skinchanger kullansam ban yermiyim benim gözlemlerim neticesinde ban yiyeceğini düşünmüyorum.

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yıllardır Midnight kullanan birisi olan şunu söyleyebilirim ben hem legit hem hvh olarak oynadım ve 1 kere bile ban görmedim sen diyorsun ki skinchanger kullansam ban yermiyim benim gözlemlerim neticesinde ban yiyeceğini düşünmüyorum.
Teşekkür ederim. Hileyle oynayanlara da saygım sonsuz. Sonuçta burası hile platformu. Ama mesela rekabette falan wallhack ve aim açmıyorum. Sadece Skinchanger açıyorum. Ama o hesabımda seçkin olmadığı için sanki botlarla oynuyormuş gibi oluyorum. Ve çok hile çıkıyor. Sürekli duvardan vuruyorlar. Acaba Seçkinle ban yer miyim onu merak ediyorum.

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Teşekkür ederim. Hileyle oynayanlara da saygım sonsuz. Sonuçta burası hile platformu. Ama mesela rekabette falan wallhack ve aim açmıyorum. Sadece Skinchanger açıyorum. Ama o hesabımda seçkin olmadığı için sanki botlarla oynuyormuş gibi oluyorum. Ve çok hile çıkıyor. Sürekli duvardan vuruyorlar. Acaba Seçkinle ban yer miyim onu merak ediyorum.
Ben seçkin hesapta kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
skinchanger kullanırsan yemezsin kesinlikle. fakat bunnyhop aim silence ve ya trigger vac live tarafından tespit edilebilir