2 Nis 2025 #1 BayPloxy B Üye Katılım 11 Kas 2023 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 26 2 HİZMET YILI midnight nasıl alınacağında nasıl kulanılacağına kadar anlatacağım? youtubeden bir sıkıntı olurm?
2 Nis 2025 #2 rule46 R Üye Katılım 2 Nis 2025 Mesajlar 35 Tepki puanı 1 Yaş 26 Sosyal 1 HİZMET YILI Yt topluluk kurallarında hile tanıtımı yasaktır fakat eğitim formatında bir video çekersen yani nasıl çalışıyor vb. bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum
Yt topluluk kurallarında hile tanıtımı yasaktır fakat eğitim formatında bir video çekersen yani nasıl çalışıyor vb. bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum
2 Nis 2025 #3 pikachu911 P Üye Katılım 2 Nis 2025 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 25 1 HİZMET YILI tek tek açıkla yt eğitici şeylere hayır demiyo yani hile bu arkadaşlar demek yerine merhaba arkadaşlar bugün size açık öğreticem diye başla sorun olmaz
tek tek açıkla yt eğitici şeylere hayır demiyo yani hile bu arkadaşlar demek yerine merhaba arkadaşlar bugün size açık öğreticem diye başla sorun olmaz
3 Nis 2025 #4 dragonlorde D Üye Katılım 18 Ağu 2017 Mesajlar 35 Tepki puanı 1 Ödüller 7 Yaş 30 8 HİZMET YILI Youtube kurallarında hile tanıtımı yasak diye biliyorum öğretici video formatında çekersen pek bir şey olacağını düşünmüyorum
Youtube kurallarında hile tanıtımı yasak diye biliyorum öğretici video formatında çekersen pek bir şey olacağını düşünmüyorum