Griffin Premium
Arkadaşlar selam forumda midnight için nasıl satın alabilirim config var mı nasıl aktif edebilirim gibisinden konular görüyordum bunun için bi rehber hazırlamaya karar verdim.
Önce sitemize girip kayıt olalım Siteye giriş yapmak için
Girip kayıt oldun mu kardeşim tamam süper adım adım anlatıyorum
1- Foruma Gir
Önce sitemize girip kayıt olalım Siteye giriş yapmak için
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Girip kayıt oldun mu kardeşim tamam süper adım adım anlatıyorum
1- Foruma Gir
2- Sellers kategorisine gir. Şimdi diyeceksin neden bayilerden alıyoruz direkt siteye ödeme yapıp alamıyor muyuz?
Alamıyorsun kardeşim çünkü ödeme yöntemleri bizim kartlarımızı desteklemiyor.
Alamıyorsun kardeşim çünkü ödeme yöntemleri bizim kartlarımızı desteklemiyor.
3- Burdan bölgeyi seçiyorsunuz türk satıcılarda varmış ben daha yeni görüyorum dilerseniz onlardan da satın alabilirsiniz ama ben EU kategorisinden EZMOD adlı bayiden satın alıyorum yıllardır da bi sorun yaşamadım.
4- Ezmodun sitesine girip ödemeyi gerçekleştirdikten sonra mail adresinize key gelicektir
5- Lisans keyi kopyalayın midnightın siteye dönüp USER CP kategorisine gelip ACTİVE KEY e basıp yapıştırın ve aktif edin. Daha sonra sol altta işaretlediğim download a basarak loaderı indirin.
6- Loader ı indirip açtıktan sonra siteye kayıt olduğunuz mail ve şifrenizi girip giriş yapın. Oldu bitti bu kadar vanguard varsa kapatın hata verir.
Buda benim Legit Config
Ofiste olduğum için fazla detaylı anlatamadım takıldığınız bi yer olursa konuda belirtirseniz yardımcı olurum.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Ofiste olduğum için fazla detaylı anlatamadım takıldığınız bi yer olursa konuda belirtirseniz yardımcı olurum.