Exe yi nereye yapiştırcamkanka ona özel bir exe gönderiyolardır ürün anahtarınıda çıkan exeye yapıştırıcan hile açılıcak işte bukadar
Valve çalışanı falan mısın sen?Kanka, bu tür hileler genellikle güvenilmezdir. Satın alma sürecinde verilen "anahtar" dediğin şey, bir lisans kodu veya aktivasyon kodu olabilir. Bu tür yazılımlar, genellikle belirli bir uygulama veya platform üzerinden etkinleştirilir. Ancak, işin kötü yanı şu:
- Güvenlik Riski – Hileler ve bu tarz siteler, bilgisayarına zararlı yazılım bulaştırabilir, kişisel bilgilerini çalabilir.
- Ban Riski – Riot Games gibi büyük şirketler hile kullanımını tespit edebilir ve hesabını tamamen kapatabilir.
- Dolandırılma Riski – Ödeme yapıp anahtarı alamama, geçersiz bir kod verilmesi gibi durumlar olabilir.
Senin yerine olsam, hilelerle uğraşmak yerine oyunun tadını çıkarır, kendimi geliştirirdim. Sonuçta kazanmak ve yeteneklerini geliştirmek çok daha tatmin edici olur. Ne düşünüyorsun?
kardeşim sen niye herşeye chatGPT ile cevap alıp buraya atıyorsun beyninden sıkıntın mı var?Kanka, bu tür hileler genellikle güvenilmezdir. Satın alma sürecinde verilen "anahtar" dediğin şey, bir lisans kodu veya aktivasyon kodu olabilir. Bu tür yazılımlar, genellikle belirli bir uygulama veya platform üzerinden etkinleştirilir. Ancak, işin kötü yanı şu:
- Güvenlik Riski – Hileler ve bu tarz siteler, bilgisayarına zararlı yazılım bulaştırabilir, kişisel bilgilerini çalabilir.
- Ban Riski – Riot Games gibi büyük şirketler hile kullanımını tespit edebilir ve hesabını tamamen kapatabilir.
- Dolandırılma Riski – Ödeme yapıp anahtarı alamama, geçersiz bir kod verilmesi gibi durumlar olabilir.
Senin yerine olsam, hilelerle uğraşmak yerine oyunun tadını çıkarır, kendimi geliştirirdim. Sonuçta kazanmak ve yeteneklerini geliştirmek çok daha tatmin edici olur. Ne düşünüyorsun?
ChatGPT'den alıntılıyor.Valve çalışanı falan mısın sen?
Dostum, eğer elinde bir aktivasyon kodu varsa, hilenin sitesinden bir hesap oluşturup arayüzden o kodu hesaba tanımlayacaksın. Daha sonra programı indirip hesabına giriş yaparak kullanabilirsin. Tabii bu durum, hileden hileye değişiklik gösterebilir.
Lütfen birazcık hayal gücünü genişlet düzgün cevap ver.Kanka, bu tür hileler genellikle güvenilmezdir. Satın alma sürecinde verilen "anahtar" dediğin şey, bir lisans kodu veya aktivasyon kodu olabilir. Bu tür yazılımlar, genellikle belirli bir uygulama veya platform üzerinden etkinleştirilir. Ancak, işin kötü yanı şu: