mikrafon kalite sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben bundan yaklaşık 6 ay önce yayınlarım ve videolarım için mikrofona ihtiyacım vardı bende internette bayağı araştırdım en uygun ali express de vardı mikrofon adı zeepin BM-800 bu mikrofonun ses kalitesini internette bayağı araştırdım
bayağı güzel bir ses kalitesi vardı fakat elime geldiğinde internette gördüğüm gibi değildi ses kalitesi aslında aldığımda bu sorunla karşılaştığım zaman direk konusunu açıcaktım nedense bekledim (boşma yapma be gamer) neyse mikrofon için en iyi ayarları denemeye başladım ne yaptıysam olmadı elimdeki seçenekler şunlar ya sesi az olcak cızırtı yok yada sesi normal düzey olcak aşırı cızırtılı tabi bende yayın yaptığım için editsiz haliyle ses kalitesi iyi olmasını istiyorum eğer elinizde bu mikrofon için en iyi ayarlar veya ses kalitesini iyileştircek yöntemler varsa lütfen yardımcı olun (mikrofon fiyatı 40 dolar civarındaydı)
Teşekkürler..

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
audacity diye bir program var onu araştır internetten cızırtıları yok eder

Bide mikrofon ayarladından mikrofon bası kısmayı veya artırmayı dene bası

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Sesin boğuk çıkıyorsa Görev Çubuğundaki ses simgesine sağ tıkla --> Ses Efekti --> üst bölmeden Kayıt 'ı Seçip --> Mikrofonuna Sol Çift tıkla --> Üst menüden Düzeyler --> %75 ile %85 arası net ses verimi alacaksın...

cpp python
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Mikrofon ses ayarlarından DVD yada Studio kalitesini seçmeyi unutma aksi taktirde kötü gelir.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
audacity diye bir program var onu araştır internetten cızırtıları yok eder

Bide mikrofon ayarladından mikrofon bası kısmayı veya artırmayı dene bası
kardeşim ben canlı yayın yapıcam dedim lütfen tamamını oku ayrıca ben editlenmemiş bir şekilde sesin iyi olmasını istiyorum
Post automatically merged:

Sesin boğuk çıkıyorsa Görev Çubuğundaki ses simgesine sağ tıkla --> Ses Efekti --> üst bölmeden Kayıt 'ı Seçip --> Mikrofonuna Sol Çift tıkla --> Üst menüden Düzeyler --> %75 ile %85 arası net ses verimi alacaksın...
zaten orayı 100 yaptım

Yıllardır şu ülkeye bir Mikrofon yazdırmayı öğretemedik Neyse moruk Süper Güç olacağız
türkçemden ötürü özür diliyorum :2iq:

Mikrofon ses ayarlarından DVD yada Studio kalitesini seçmeyi unutma aksi taktirde kötü gelir.

maalesef internetle gördüğüm ile eşdeğer sese hala sahip değil aslında bu yazıları yazmadan önce emin olmak için yine araştırdım fakat dediğim gibi internette editsiz haliyle bile aynı ses kalitesine sahip değil

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...